Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt adjunk a tesómék eljegyzésére? Ajándék nem jó, pénzt kérnek.
Figyelt kérdés
2012. jan. 2. 17:28
1/22 anonim válasza:
Eljegyzésre ajándékot??
Ezt esküvőn szokták, nászajándékképp.
2/22 anonim válasza:
Amennyit az ajándékra szánnál...
3/22 anonim válasza:
Eljegyzésen nem ajándékoznak. Az az esküvő!
4/22 anonim válasza:
Eljegyzésre pénzt kérnek? Hú a mindenit. Nálunk annyi ajándék volt, hogy mivel a lányos háznál volt az eljegyzés, ezért a szüleimnek és testvéreimnek hozott ajándékot a vőlegényem családja (csoki, bor), illetve mi kaptunk csokit meg egy üveg italt, és ennyi. Én nem is tudtam, hogy szokás eljegyzésre is nagyobb ajándékot adni. Hát majd most behajtom a szüleimen. :-) Egyébként én nem adnék. Már bocsánat, lehet, hogy én vagyok sóher, de azt még megértem, ha az esküvőre az ifjú pár pénzt kér, de kijelenteni, hogy az eljegyzési ajándék is pénz legyen, azért az meredek számomra. De ha mindenképp azt akartok adni, mert ezt kérik, akkor szerintem elég 10-20 ezer ft bőven, hiszen ez még nem esküvő.
5/22 anonim válasza:
A kérdése nem az volt: Mi a szokás, szoktak-e ajándékozni eljegyzéskor... Miért akarjátok beledumálni a Ti szokásotokat??? Náluk szokás ajándékozni eljegyzéskor, és ezzel kapcsolatban kért véleményt. Sok okostojás!
6/22 anonim válasza:
Szerintem elég pár ezer forint,ez "csak" egy eljegyzés.
17.38-as okostojás! Pont te osztod az észt. Válaszoltál a kérdésre??? XD
7/22 anonim válasza:
ez mekkora pofátlanság...
én a legszélesebb vigyorral nyújtanék át egy ezrest.
8/22 anonim válasza:
Tényleg nem szokás eljegyzéskor pénzt adni? Mire fel? Esküvőkor is azért adnak, mintegy hozzájárulva a közös élethez. Mivel eljegyzéskor ilyenről szó sincs, nem jár ajándék, itt még csak a szándékot fejezik ki.
Tudod mit adjatok? Meleg kézfogást!
9/22 anonim válasza:
semennyit.
max a vendégségbe vitt üveg bort adom eljegyzésre.
esküvőre adhatsz borítékban 10-30 ropit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!