Tesómék várandósak, én meg nem tudom hogy álljak hozzá?
Fél év, 1 év szétmennek nyilván a tesodnak vettwek házat nem a lánynak így a lánby munkanélküli hajléktalanként mehet utcára a gyerekkel.
A baba után a legtöbb páér szétmegy minél fiatalabbak annál gyorsabban pláne ha a család és egy 'baleset' miatt menek bele az esküvöbe.
Várandósak? Mind a ketten, a bátyád is? :D
Ja és mi az, hogy a lány dolga lett volna védekezni? Tesód hol volt, amikor a csaj teherbe esett? Netán épp elment horgászni?
Miért a lány dolga védekezni??? Egyedül csinálta a gyereket, vagy mi?
Bármi lehet belőle, sajnos én kevés happy end-et láttam ilyen helyzetben.
Mondjuk a bátyádnak azért is lesz nehéz, mert hiába az övé a ház, gyerekestül úgysem tudja majd kitenni a nőt, megállni a saját lábán meg még minimum 4-5 évig nem fog tudni. Addig tuti a bátyád és a szüleitek fogják eltartani a lányt is. Ez van - előbb-utóbb csak megtanulják a férfiak, hogy ha nem akarnak gyereket húzzanak gumit.
Senkisem tudhatja előre mi hogyan fog alakulni. Lehet a baba születése csak még jobban össze hozza őket, hiszen együtt válnak majd szülőkké és akármilyen hamar jött ez a baba attól még életük legcsodálatosabb része lesz.
Az unokatesóm 3 hónapja volt együtt a pasijával amikor teherbe esett. Nem ijedtek meg, ahogy telt az idő egyre jobban várták a babát mindenféle nehézség ellenére. Aztán 3 hete pont az unokatesóm 18. szülinapján megszületett a kislányuk. És mondanom sem kell, sok mindenről le kell mondani de imádják a picit és látom rajtuk és unokatesóm is többször hangoztatta, hogy érzi, hogy a baba születése óta ők is sokkal de sokkal jobban szeretik egymást. Persze furcsa hogy kb a terhesség alatt ismerték meg egymást jobban...milyen együtt élni stb, és persze voltak viták..de most mondanom se kell, hihetetlenül boldog családot alkotnak.
Kicsit más a sztori, de leírom, nálunk a családban ez történt:
Nagynéném elkerült egyetemre kollégiumba és ott megismerkedett egy fiúval. A helyzet úgy hozta, hogy a szobatársnője összejött ennek a fiúnak a szobatársával, a lényeg hogy szobát cseréltek, tehát a szerelmesek összeköltöztek egy kollégiumi szobába (egyik szobában nagynéném és a párja, másik szobába a szobatársnő és a párja).
Karácsony előtt hirtelen beállított látogatóba a nagypapám (nagynéném apja),aki rettentően régimódi felfogású és azt mondta, hogy akkor ha már így "együtt élnek" vagy elveszi a fiú a nagynénémet, vagy többet nem látja.
2 hét múlva megvolt az "esküvő". Se fehér ruha, semmi, csak polgári szertartás.
Ennek 25 éve, 3 gyerekük van azóta, boldogok.
Az a lényeg, hogy senki nem tudhatja a végét,ez is elsülhetett volna nagyon rosszul, és a tesód kapcsolata is elsülhet nagyon jól.
egyáltalán nincs igazad a fogantatás dologban, de ezt leírták előttem többen is, de én igazán szeretném, ha emiatt ne a lányt okold. Ugyanis, az eseményutáni miért is a nő dolga? Mert neki kell bevenni? És a kotont meg nem a bátyád farkára kellett volna felhúzni?? Na látod, ugyanolyan hibás mind a kettő, hiszen ez egy közös ügy, nem lehet mindent áthárítani egyik v. másik félre. Az olyan pasi meg aki elhiszi, hogy a nő szed tablettát és simán belelövi...nem tudom sajnálni, gondolkozzon előbb. Mint azt a nőt sem, akinek megígérte az alkalmi partnere, hogy "vigyáz". Szóval remélem nem akarod rákenni a lányra, mert ugyanannyi a szerepe, mint tesódnak.
Szerintem te ebbe ne szólj bele. De tényleg nem, véleményed lehet, de érdemben felesleges ehhez hozzászólnod... Ha eddig nem volt jó a kapocs, akkor gondolom bátyádat sem érdekli mi a véleményed az egészről. Maradj ki belőle, tesódék jól jártak még így is, lesz hol lakniuk, azt meg a Jóisten se tudja előre meddig lesznek együtt, nem igazán ettől függnek a dolgok.. vki 30 év után is képes elválni na bumm. Te meg gratulálj ha megszületik a kicsi, és élvezzétek ki a babázást!
értem. ki fogom élvezni, és várom a kicsit, stb.
azzal, hogy a lány dolga lett volna a védekezés, nem gondoltam, hogy ilyen nagy ellenkezést váltok ki, de ahogy hallottam, gumit használtak. a többi meg, hogy az hogy működött, arra oda kell figyelni. igen, fiúnak, lánynak egyaránt. aztán ha gyanús, akkor a lány, (mert csak neki kell azt bevenni) elmehet és írathat fel magának tablettát, mert.. jobb félni mint megijedni. szóval nem hiszem hogy horgászni ment a tesóm, de nagyon jót nevettem, köszi... egyébként többségében jókat írtatok, köszönöm szépen, a legnagyobb igazság meg az, hogy ezt valóban nem lehet előre meglátni mi lesz a jövőjük. addig is bírjuk ahogy tudjuk, örülünk a dolognak:)
"Mondjuk a bátyádnak azért is lesz nehéz, mert hiába az övé a ház, gyerekestül úgysem tudja majd kitenni a nőt, megállni a saját lábán meg még minimum 4-5 évig nem fog tudni. Addig tuti a bátyád és a szüleitek fogják eltartani a lányt is."
Én mondjuk sehol nem olvastam, hogy a lány árva, neki is vannak szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!