Mit csináljak, ha a tesómék úgy szexelnek, hogy az egész ház hallja?
A bátyámnak lett egy barátnője aki egyébként idősebb is tőle, na mindegy. És már nem bírom tényleg, egymás mellett van a szobánk és minden 3. nap ezt kell hallgatnom..nincs bajom a barátnőjével de ez már kiakaszt!! Mondtam bátyámnak és látszott rajta, hogy gáznak érzi de aztán utána ugyanúgy hallottam, ahogy a csaj..
Anyuéknak még nem mondtam, mert nem tudom hogy mondhatnám. Mit tehetnék?
15/L
mikor legközelebb csinálják, dörömbölj át a falon.
Amúgy ha valaki olyan típus (én is), nagyon nehéz visszafogni magát
Az a baj, hogy nem lehet halkabban csinálni. Úgy értem, bútorok nyikorognak, és aki hangos, az hangos. Megkérheted őket, hogy próbáljanak ne a közös fal mellett szexelni. Vagy várják meg, amíg elalszol (habár én is ébredtem már föl a szomszéd szobában akciózó lakótársamra).
Tényleg nem tudom... aludj egy barátodnál... vagy használj füldugót.
EZ AZ! Kérd meg bátyádat, hogy kapcsolják be a zenét, amikor reszelnek!
Hát hallgass fülesről zenét! ( hangosan)
Vagy máshol kupakoljanak mond meg nekik csak szebben mond! :D
Időpont ma 22:43
Azért ne mond már nekem, hogy nem lehet normálisan, halkan szexelni. Nem a nyikorgó ággyal van a gond szerintem. A kérdező inkább a kiabálás idegesítheti amit a nő vagy a bátyja produkál.. Sok eszement azt hiszi, csak akkor élvezet a szex, ha úgy ordít mint egy fába szorult féreg.
A házban is van egy fiatal pár akik úgy visítanak, hogy én hallon 1 emelettel feljebb, pedig nem nem felettük lakom.
Kedves kérdező. Ha már nem bírod, akkor nyugodtan dörömbölj az ajtón.
Kérdezz rájuk jó hangosan, hogy
- Sokáig tart még?
- Valami baj van? Sikoltoztok mint akinek a torkát vágták el..
stb
Időpont ma 22:52
Vannak hangok, amiket nem lehet visszafojtani - most nem a visítozásra gondolok, meg arra, amikor két emelettel feljebb is hallják. Engem is zavar, hogyha hallanak, de ha "minden jól megy", megfeledkezem erről.
Kérdező, hallgass zenét, vagy kérd meg őket, hogy tegyenek be zenét. A bátyád biztos megértő lesz, és hallgat rád, hiszen mondtad, hogy ő is zavarba jött. Szólj neki, hogy még mindig hallod.
22:43-voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!