Miért van az, hogy a pasik korlátlan életkorú nőket keresnek, de ha pasi-pasit keres akkor csak az egész fiatalokat? Pedig az érettebbek jobban is szexelnek!
Nem tudom miért van igen erre felfigyeltem én is...
Valszinű sajnos azért mert a meleg világ 1 gusztustalan hely ahol leginkább csak a külsőségek számítanak és nem az ami benned van belül...És akkor most lehet pakolni ,h ez nem így van meg ott is van normális érzelmeken alapuló dolgok stb..nagy kamu mindenki csak a testi dolgokra megy kivétel nélkül...sajnálom ,h melegnek születtem..Így annak az esélye ,h megtaláljam "életem párját" 1 a 100- hoz szívás hát ez van....
És hány olyan heteró férfi van, akinek szintén a minél fiatalabb nők tetszenek. A 60 éves nagypapák se a velük egykorú nőket nézegetik, hanem a mini szoknyában bóklászó fiatal lányokat.
Kedves utolsó! Sajnálom, hogy így érzed. Tény, hogy melegnek lenni nem egyszerű dolog, de hány olyan meleg pár van, akik monogám kapcsolatban élnek. Szerinted a heteró férfiaknak nem ugyanannyira fontos a szex, csak az ő vágyaiknak teret enged a társadalom és nem vetik meg őket. Én megtaláltam a páromat több, mint két éve. És sok meleg barátom van, akik szintén régóta élnek kapcsolatban. Mindenkivel előfordul, hogy becsapják, kihasználják, de nem kell ennyire komolyan venni. Egyébként a külsőség a heteróknál is számít, különösen a mai világban. Ez régen is így volt. Nekem ne mondja senki, hogy csak a belső szépség alapján képes lenne kapcsolatban élni valakivel. Egy kapcsolatban a fizikai vonzalom is szükséges. Nem tudom, hogy eddig hol ismerkedtél, de szórakozóhelyeken sok a kaland, legyen akár meleg akár heteró hely. Net-es ismerkedésnél is kilehet szűrni azokat, akiknek nem, csak a szex kell.
A kérdésre válaszolva… ez is egy nagy általánosítás. Nekem speciel a fiatalabbak és az idősebbek is tudnak tetszeni. Mint már írtam a heterók is a fiatalabbak preferálják, csak kérdés, hogy megtudják-e kapni őket. Ilyen sztereotíp kérdéseket én is feltehetnék, hogy a férjek mért verik a feleségeket? Ez körülbelül ugyannyira általánosít, mint a fenti kérdés.
Üdv. 23 meleg F.
07:27 Gondolod, hogy a heterók között nincs elég ilyen nekikeseredett, szerencsétlen lúzer, aki meg van győződve, hogy a világ tehet arról, hogy ő nem találta meg élete párját? Ide is írogat néhány. Hidd el, a probléma nem a világgal van.
Kérdező: Pár dolog. Először is, az a heteró férfi, akinek nem számít az alkat és életkor, az jellemzően nem nemeslelkű, hanem kiéhezett.
Másodszor, a fiúk között is sokan keresik az érett, idősebb pasikat. Viszont mivel a fiatal melegek közül sokan maguk előtt is tagadják a vonzalmukat, vagy csak félnek a lebukástól és nem mernek ismerkedni, ezért a meleg társadalomban még durvábban torz a korfa, mint a magyar társadalomban általában, azaz sokkal több az idősebb meleg férfi, mint a fiatal. Ezért az ilyen fiúk könnyen találnak párt, és akkor már nem fogod látni őket a társkeresőkön... míg a hoppon maradt idősebbeket igen.
Harmadrészt, a férfit kereső férfiak nagy része (szerintem többsége) biszex. A biszex férfiak egy része pedig kimondottan szereti a lányos dolgokat a fiúkban, azaz fiatal, hamvas testet akarnak. Másrészt ők általában nem is akarnak hosszútávú kapcsolatot fiúval, ezért ők is állandóan fent lógnak a társkeresőkön, "friss húsra" várva.
Úgyhogy ez van, nem egyszerű melegnek lenni Magyarországon, de sztem kár a világfájdalomért, azzal kell kezdeni valamit, amink van :) Vagy el lehet költözni toleránsabb országokba, ahol a fiatalok közül is többen fel merik vállalni a melegségüket, és szerencsét próbálni ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!