Miért van az, hogy a pasik korlátlan életkorú nőket keresnek, de ha pasi-pasit keres akkor csak az egész fiatalokat? Pedig az érettebbek jobban is szexelnek!
1. Nem mindenki szereti a szottyadt, lankadt pélókat, meg a petyhüdt sörhasat.
2. A térdig lógó melleket és a már berozsdásodott punákat se sokan szeretik.
3. Azt se szeretik, ha valaki még azt se tudja, hová kell betenni.
Ebből világos: ha egy pasi be akarja tenni valakinek, nyilván fiatalt akar, akit testileg kívánhat. Ha egy nő azt akarja, hogy megdifferenciálják, olyat választ, aki jól csinálja. Ennyi.
Mert az idõsebb férfi OCSMÁNYABB, mint egy idõzebb nõ!
Nos, röviden ennyi!
Mi az a korlátlan életkor? :DDD
Hegylakó témakör?:DDD
1. Nem mindenki szereti a szottyadt, lankadt pélókat, meg a petyhüdt sörhasat. -- Nos, ismertem fiatalokat, akiknek nem állt úgy, mint most nekem, mint az acél... Az én hasam most is kőkemény, mert kondizok...:)
2. A térdig lógó melleket és a már berozsdásodott punákat se sokan szeretik. -- Csak épp azt olvasom a legtöbb fiú nőket kereső lapján, hogy "Életkor mindegy", meg "18-tól 99 évesig" stb.
3. Azt se szeretik, ha valaki még azt se tudja, hová kell betenni. -- Ja, most a tinikről beszélsz? Vagy kiről? Mert egy idősebb pasi azért is jobb, mert már megvan a szexkultúrája pl. Van egy barátnőm, ez a csaj 29 éves volt, mikor megismertük egymást! Már 2. éve járkál fel hozzám időnként. A 30. szülinapját is velem töltötte. Kérdeztem, miért nem a 30-as barátaiddal vagy? Azt mondta: "Mert ők dugnak, veled meg megtanulok SZE-RET-KEZ-NI!, s ma a szülinapomon ezt megérdemlem!"-mondta.
Ebből világos: ha egy pasi be akarja tenni valakinek, nyilván fiatalt akar, akit testileg kívánhat. Ha egy nő azt akarja, hogy megdifferenciálják, olyat választ, aki jól csinálja. Ennyi. --- Ez igaz mindkét nemre... de akkor a fiúk miért nem hiszik el, hogy egy tapasztaltabb pasi talán mégjobban csinálja?! Tudom, vannak, akik kifejezetten az idősebbeket szeretik... de igaz is, a görögök is az idősebb mesterekhez adták a fiatal fiúkat tanulni, s nem csak mesterséget...! Együtt háltak és mindent "jól megtanított" nekik a mesterük. Mégis, egészséges, gyermeknevelő, szerető (bi)heterok lett belőlük! (Persze a kérdésemben nem a tinikre, hanem a huszon-harmincasokra gondoltam)! Ja, még annyit, hogy régen a fiatal fiúkat az idősebb "hölgyekhöz" vitték "tanulni"...:)
A kérdés jó!
Ha dugni akar akkor a fiatal kel neki.
Ha cumizni szeret akkor meg az idősebb, mert nem sül el kettő perc után!
Persze kellő technikával egy 20 éveset is lehet úgy cumizni, hogy a végén szinte robban és annyi nedüt ad, amennyivel a napi protein nívó teljesítve vagyon :)
hogy melegek mer naluk fiatalabb meleget keresnek eszt a valaszt ugy tudod meg ha kimesz a furdoszobaba belenezel a tukorbe es megkerded magadtol
Csak csinald meg de ahogy mas is elmondta elotem te betegvagy de rohatul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!