Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a pasik...

Miért van az, hogy a pasik korlátlan életkorú nőket keresnek, de ha pasi-pasit keres akkor csak az egész fiatalokat? Pedig az érettebbek jobban is szexelnek!

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom hirdetésekben, hogy "nőt keresek, életkor és alkat nem számít"! A lányok közül is sokan keresik az "érett", sokszor idősebb pasikat - ha pedig férfi keres férfit, akkor a minél fiatalabbakat várja...!

2012. okt. 14. 23:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%

1. Nem mindenki szereti a szottyadt, lankadt pélókat, meg a petyhüdt sörhasat.

2. A térdig lógó melleket és a már berozsdásodott punákat se sokan szeretik.

3. Azt se szeretik, ha valaki még azt se tudja, hová kell betenni.

Ebből világos: ha egy pasi be akarja tenni valakinek, nyilván fiatalt akar, akit testileg kívánhat. Ha egy nő azt akarja, hogy megdifferenciálják, olyat választ, aki jól csinálja. Ennyi.

2012. nov. 5. 03:25
 12/18 anonim ***** válasza:
7%

Mert az idõsebb férfi OCSMÁNYABB, mint egy idõzebb nõ!

Nos, röviden ennyi!

2012. nov. 5. 05:53
 13/18 anonim válasza:
100%

Mi az a korlátlan életkor? :DDD

Hegylakó témakör?:DDD

2012. nov. 30. 10:10
 14/18 A kérdező kommentje:

1. Nem mindenki szereti a szottyadt, lankadt pélókat, meg a petyhüdt sörhasat. -- Nos, ismertem fiatalokat, akiknek nem állt úgy, mint most nekem, mint az acél... Az én hasam most is kőkemény, mert kondizok...:)

2. A térdig lógó melleket és a már berozsdásodott punákat se sokan szeretik. -- Csak épp azt olvasom a legtöbb fiú nőket kereső lapján, hogy "Életkor mindegy", meg "18-tól 99 évesig" stb.

3. Azt se szeretik, ha valaki még azt se tudja, hová kell betenni. -- Ja, most a tinikről beszélsz? Vagy kiről? Mert egy idősebb pasi azért is jobb, mert már megvan a szexkultúrája pl. Van egy barátnőm, ez a csaj 29 éves volt, mikor megismertük egymást! Már 2. éve járkál fel hozzám időnként. A 30. szülinapját is velem töltötte. Kérdeztem, miért nem a 30-as barátaiddal vagy? Azt mondta: "Mert ők dugnak, veled meg megtanulok SZE-RET-KEZ-NI!, s ma a szülinapomon ezt megérdemlem!"-mondta.

Ebből világos: ha egy pasi be akarja tenni valakinek, nyilván fiatalt akar, akit testileg kívánhat. Ha egy nő azt akarja, hogy megdifferenciálják, olyat választ, aki jól csinálja. Ennyi. --- Ez igaz mindkét nemre... de akkor a fiúk miért nem hiszik el, hogy egy tapasztaltabb pasi talán mégjobban csinálja?! Tudom, vannak, akik kifejezetten az idősebbeket szeretik... de igaz is, a görögök is az idősebb mesterekhez adták a fiatal fiúkat tanulni, s nem csak mesterséget...! Együtt háltak és mindent "jól megtanított" nekik a mesterük. Mégis, egészséges, gyermeknevelő, szerető (bi)heterok lett belőlük! (Persze a kérdésemben nem a tinikre, hanem a huszon-harmincasokra gondoltam)! Ja, még annyit, hogy régen a fiatal fiúkat az idősebb "hölgyekhöz" vitték "tanulni"...:)

2012. nov. 30. 23:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés jó!

Ha dugni akar akkor a fiatal kel neki.

Ha cumizni szeret akkor meg az idősebb, mert nem sül el kettő perc után!

Persze kellő technikával egy 20 éveset is lehet úgy cumizni, hogy a végén szinte robban és annyi nedüt ad, amennyivel a napi protein nívó teljesítve vagyon :)

2013. febr. 4. 15:16
 16/18 A kérdező kommentje:
Lám, én idősebb pasi vok, azt mondják: jó alakú, kondizós, jóhumorú, a sexben mester, jó adottságokkal, mégis nehéz egy korrekt, jóképű, megbízható BI pasit találni 25-40 között - mert mindenki csak az évszámot nézi és írni sem akar. Pedig az ágyban, társas kapcsolatban ritkán kérnek személyit...:) Van itt ilyen fiú/férfi aki "kortalan" 50-est keres? Előbb ismerj meg, azután dönts! Pesti pasi.
2013. máj. 30. 01:54
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

hogy melegek mer naluk fiatalabb meleget keresnek eszt a valaszt ugy tudod meg ha kimesz a furdoszobaba belenezel a tukorbe es megkerded magadtol

Csak csinald meg de ahogy mas is elmondta elotem te betegvagy de rohatul

2013. szept. 7. 00:14
 18/18 anonim válasza:
Én mindig is az idősebb pasikat szerettem! Szeretem! Vagyis a 40-es és 50-es korosztályt!Harminc elmúltam mikor egy 50-es pasival jöttem össze! Ma is ő a párom, pedig elmúlt már 10 év azóta!Sok szeretete adunk egymásnak a szexen kívül!Nincs szexibb egy jó karbantartott 40-50-es férfinél, a sok lottyadt seggű, leborotvált testű, "bundagatyában" strandra járó huszonévesnél!(Tisztelet a kivételnek)Én örülök, hogy elejétől kezdve az idősebbek jönnek be!Bár az is igaz, hogy Magyarországon az idősebb férfiak sem törődnek a testükkel, aztán, meg telesírják az oldalakat, hogy nem kapnak jó testű fiatalt!
2014. máj. 4. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!