Mit csináljak, ha a tesómék úgy szexelnek, hogy az egész ház hallja?
A bátyámnak lett egy barátnője aki egyébként idősebb is tőle, na mindegy. És már nem bírom tényleg, egymás mellett van a szobánk és minden 3. nap ezt kell hallgatnom..nincs bajom a barátnőjével de ez már kiakaszt!! Mondtam bátyámnak és látszott rajta, hogy gáznak érzi de aztán utána ugyanúgy hallottam, ahogy a csaj..
Anyuéknak még nem mondtam, mert nem tudom hogy mondhatnám. Mit tehetnék?
15/L
mondd meg a tesódnak, hogy még mindig hallod.
ez tényleg gáz, mi is élünk nemi életet a barátomnal, nem lakunk együtt.
de olyankor csináljuk amikor nincs otthon senki, vagy olyan formát választunk a kielégüléshez, ami nem jár hanggal.
normális embereknél így megy.
ha már figyelmeztetted is őket, így még gázabb, hogy nem változtatttak..
Én simán átdörömböltem az ajtón a lakótársamnak és bekiabáltam hogy kicsit halkabban légyszi, mert zavar. Ehhez kell bizonyos fokú pofátlanság, vagy hogy már nagyon eleged legyen, de elég hatékony tud lenni, utána csendben maradtak. Neked is ajánlom, akkor a lány is rájön, hogy mi a helyzet (lehet, hogy a bátyád nem is mondta neki). Sőt, ha meg is nevezed ("Betti, kicsit halkabban, légyszi"), akkor egyértelmű lesz számára a helyzet.
Tudod, néma gyereknek anyja sem.. szólj nekik, és ha végképp nem változtatnak, akkor a szüleidnek is. Nekik is lehet egyértelműen szépen fogalmazni, pl. Anya, apa, csináljatok valamit légyszi, mert amikor a tesómék bezárkóznak a szobába, nagyon kihallatszik és zavar. Hidd el, érteni fogják :)
Oké, hogy a bátyáddal beszéltél, ő cikinek is érezte. De tuti, hogy nem szólt a csajnak szerintem. :D
Én a helyedben kettőjüknek mondanám, de azért ne a szülők előtt. :D Oké, érezzék jól egymást, de ha mások is vannak a közelben, igenis fogják vissza magukat, ne más érezze már magát rosszul a dologtól.
Lehet a csaj nem tudja, hogy te hallod, szerintem nem erre gerjed be, úgyhogy vissza fog venni, ha megmondod neki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!