Anyuék körülugrálják őket, ő meg mint a kiskirály. Ki kell szolgálni, úgy kell önteni üdítőt neki, elő kell venni a krisztály étkészletet, mintha 23 évig nem lakott volna itthon úgy csinál. 3 hetente jár haza, b.szik a anyuék fejére magasról, akkor jár haza ha pénz kell neki, amit nekem oda kell adnom az anyáméknak azt odaadják a tesómnak, jövő hónapban az anyuék autót veszneki neki...annyira utálom ha itthon vannak. Ilyenkor 2 napig a szobámba ülök inkább ki se megyek közéjük mert agyamra megy ahogy istápolják ezeket. Mit csináljak? Tesóm meg csak kihasználja, hogy anyunak így hiányzik hogy már nem lakik otthon, nos csak a pénze kell neki.
Nos valoszinüleg veled is ezt csinálnák ha nem velük laknál.
Mi mind a hárman külön éltünk a szülöktöl a tesoimal.
Ha minket látogatott meg az anyukám akkor azt kellett hallgatnom,hogy igy a hugom meg az öcsém igy szeretem meg ugy öket.Már néha tökre untam.A hugom meg mesélte ök is ugyan ezt hallgatják csak forditva ,mert neki meg mindig rolunk mesél.A szülök már csak ilyenek ,és mégha látják,hogy esetleg valahol ki is használják akkor is szivböl adják azt.Pusztán mert szeretik a gyereküket és azt a hiányt akarják ilyenkor potolni amit a távolság okoz.Ha majd nem laksz velük te is jobban megérted ezt.
2012. szept. 29. 13:01
2/8 anonim válasza:
Ez elég nehéz ügy. De hidd el, nem vagy egyedül! Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy tudják mit is érzel őszintén. Lehet, majd elengedik a fülük mellett, de nem tarthatod magadban... Nálunk a sógornőmék ilyenek. Mondtunk a szülőknek, volt hiszti meg veszekedés de végül elismerték, hogy igazunk van. De ennek ellenére ugyan úgy kinyalja a seggüket, mert félnek az unokát nem láthatják.
Persze a tesókkal meg nem lehet beszélni sem, mert ők az idősebbek és szerintük az okosabbak.
Szóval nehéz ez, de ha van valakinek egy jó ötlete én is kíváncsi lennék.
2012. szept. 29. 13:03
3/8 anonim válasza:
Simán csak féltékeny vagy, hogy amíg otthon van, addig vele foglalkoznak, őt ugrálják körbe, ami érthető, 3 hét után.
Mennyi pénzt adsz anyukádéknak, hogy abból autót vesznek tesódnak?
Mennyi idős vagy? 14-nél szerintem nem több...
2012. szept. 29. 13:20
4/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok féltékeny!
Havi 20.000ft-t, mert dolgozom suli mellett, kell a számlákra stb. de múltkor a tesóm mondta a baráti társaságnak nagyképűen, hogy mióta nem lakik otthon több pénzt kap, meg hogy azt adja neki oda az anyu amit én adok neki, aztán mondtam hogy marha jó hogy rá keresek... és erre hogy hát ez van gúnyos mosollyal...
2012. szept. 29. 13:46
5/8 anonim válasza:
jó pofátlan a tesód. szüleid meg csak a szeretetéért kuncsorognak. de ha ezzel szembesíted őket, nem biztos, hogy elfogadják a tényeket. esetleg, azt jelezd, hogy a pénzt nekik szánod, hogy besegíts a háztartásba, amíg még otthon laksz. tesódék nem keresnek pénzt? szánalmas, hogy a fiatalabb testvére pénzére szorul rá, és erre még büszke is. javasold anyudnak, hogy csináljanak közös programokat a tesóddal, így nem csak a pénz kötné őt a szüleihez, és anyud sem érezné úgy, hogy valamit kompenzálnia kell. ha meg tesód nem hajlik erre, legalább hátha anyukádnak kicsit kinyílik a szeme.
2012. szept. 29. 14:14
6/8 A kérdező kommentje:
A barátnőjével lakik a csaj szüleivel, fél éve ment oda, és nem is dolgozik. Azért ment el mert itthon azt halgatta a szüleimtől, hogy menjen dolgozni ne csak a gép előtt üljön állandóan, aztán odaköltözött a csajhoz.
2012. szept. 29. 15:20
7/8 anonim válasza:
Ismerős szitu, bátyámmal ugyanezt csinálják. 150 km-ről képes hazajárni minden hétvégén (ott dolgozik, végre hajlandó volt közel 30 évesen elmenni dolgozni...), hogy mossák a ruháit meg kiszolgálják. Körül van ugrálva, közben arra sem veszi a fáradtságot, hogy szóljon hozzájuk, úgy ugat nekik oda, ha valami nem tetszik, egyébként levegőnek nézi őket. "Miért nem mostad ki azt is, te szerencsétlen?" - ilyeneket mond anyámnak, senki nem szól be neki érte...
2012. szept. 29. 17:34
8/8 anonim válasza:
Az elsö vagyok.Ez teljesen más szitu mint a mi családunkba.
Ezen én is fellenék nagyon háborodva.Sürgösen beszélj a szüleidel,mert valoban csak kihasználja öket és általuk téged is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!