Ezt hogy adjam elő itthon?
Van a sulim, vele szembe van a gimi és mindig oda járunk cigizni mert ott nem szólnak érte, a gimisek meg hozzánk de ez így megy már régóta. Még nem buktam le de múlthéten az egyik gyerek szólt hogy menjünk át, átmentünk és füveztünk (csak kipróbáltam de nekem nem nagyon jön be szóval többször nem tervezem) valamelyik köpött osztályfőnöknek ő elkérte az ellenörzőmet meg jól leszidott és azt mondta, hogy úgyis nemsokára szülői. Ez a tanár jófej, remélem nem lesz belőle semmi komoly és nem tesznek ki viszont azt mondta, hogy beszéljem meg a szüleimmel ezt a dolgot. Most ha ezt elmondom itthon akkor anyám megöl. Ti mit mondanátok a szüleiteknek? Anyámtól sokkal jobban félek mert már a nézésével meg tud ölni :D
17/F
Az tuti hogy a bizalmát ezzel elveszíted..
Mond el őszintén a dolgokat,hogy csak beleszívtál nem jött be a dolog,soha többet nem is kéne neked,nem akarsz ezzel élni csak a kíváncsiság hajtott. Kérd hogy ne haragudjon rád.. Nehéz lesz az biztos,de jobb ha nem titkolod,mert ha lebuksz és úgy tudja meg jobban ki lesz akadva.
Hát ha az én vagy apám fia lennél akkor sorolom:
2 év gép nélkül
kitűnő bizonyítvány
Tv 3 év megvonás
ha cigit találnék nálad megvernélek hogy azt se tudd hol vagy ( ezt nem csak ugy viccből ideírtam)
De erről felesleges sorolni.. Mert ugyebár engem megneveltek, ezért nem csinálok ilyeneket... Téged ugyebár nem neveltek ezért ezt csinálod.
Dohányzók vagy nem dohányzók a szüleid?
Én nagyon korán kezdtem dohányozni,mert fel akartam vágni oly annyira hogy azóta el telt 15 év és azóta is szívom ,ha még tudod hanyagolni akkor TEDD LE!Ha nem az már függőség,sajnos!
Vissza térve a kérdésedhez én mindenképpen bevallanám,sőt annó be is vallottam kb én is 17 voltam ,ha dohányzóak a szüleid akkor elnézőbbek fognak lenni.De a füvezést azt nem mondanám meg,mert az ofő nem azt fogja beleírni hogy füveztél,az tuti !Amúgy nem tudom milyen a baráti társaságod,de én hanyagolnám őket!Veszíteni nem veszítesz semmit,se az emberek jönnek mennek az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!