1.5 hónap múlva megyek külföldre, te addig elmennél addig itthon dolgozni?
ma 12:39
Lenne egy lehetőségem most nem arról van szó.Pár nap múlva kezdhetnék ha akarok.De nekem a főnök nagyon unszimpatikus ki ha én nem stílusú.Elég idehesítő temrmészete van.Én dolgoztam már kint és elég nehéz az ottani körülmények után itt beilleszkedni vagy is vissza inkább úgy mondom.
ma 12:42
Hát nem dúskálok a pénzben az igaz,de van egy kis tartalékom amiből addig el lavírozok valahogy.Valami alkalmira vagy valami 4 órássra gondoltam hogy addig menjen az idő legalább.
ma 12:45
Hát nem vagyok eleresztve úgy igazából,de nem látom értelmét elmenni erre a 1.5 hónapra.Bár már dolgoznék mert eléggé unatkozom,de ez a főnök nagyon unszimpatikus nekem az a helyzet..
ma 12:50
Hát van mit fejlődnöm az a helyzet..hát igen én is arra gondoltam.Bár most is azt teszem jelenleg,napi -3 órát mindig előveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!