1.5 hónap múlva megyek külföldre, te addig elmennél addig itthon dolgozni?
ma 12:50
Nem gabi hanem laci:D
ma 12:52
Mivel nekem a szállást és a kaját állják,ezért nem kell olyan nagy pénzeket felhalmoznom szerencsére.Az jegyre kell pénz és egy kevés költőpénz a zsebben.Ami nem kell hogy olyan sok legyen,mert úgy sem lenne időm elkölteni,tehát jó ha van nálam.
Én elmennék dolgozni, ugyanis az sem biztos, hogy kinn rögötn találsz állást-ha nincsen, a közlekedés eleve drágább, nekem is minden ismerősöm, meg én is több százezerrel indult neki a nagyvilágnak.
De a hozzáállásod is elég érdekes, tehát lenne itthon meló addig, de eszed ágában sem lenne elmenni dolgozni, csak mert a őnök ilyen-olyan. Kint sem kolbászból van a kerítés, ezt sokan elfelejtik.
ma 12:56
Kedves válaszoló!
A munkám már meg van ott kint és mint mondtam tudom hogy nem kolbászból van a kerítés mivel már dolgoztam kinnt.Hiába jön mindenki a kolbász kerítéssel,mert magyaroszághoz képest igan is kolbászból van a kerítés.
Igen megválogatom hogy kinek dolgozom és mennyi pénzért és nézem hogy hogyna tudok együtt működni a főnökkel.Probléma?Szerintem nem..Te sem választasz olyan pasit vagy nőt akivel nem tudsz együtt működni nem?Na én a főnöküt is így nézem.
Ha tudod, hogy másfél hónapod van otthon és nem kell mindenáron a lóvé, akkor csak azért dolgozolnál, hol teljen az idő? De közben mégsem, mert unszimpi a főnök...
"doktor úr, olyan bizonytalan vagyok - vagy mégse? "
Vagy az idődet kösd le mással és akkor ki van lőve az unszimpi főnök a munkával együtt (pl. tanulhatsz nyelveket, olvasgathatsz, addig lazíthatsz is, amíg nem kell dolgznod, és közben feltöltődsz a kinti melóra), vagy pedig vállald be az unszimpi főnököt, és közben mindig tartsd szem előtt, hogy bármit ki lehet bírni, ha látszik a vége. Ez otthon csak másfél hónapig tart.
Van, akinek egy életen keresztül.
Én elmennék egy hónapra hogy legyen egy havi bérem még tartalékba. Persze attól függ hogy mennyi pénzről van szó. :)
Úgyis próbaidősként vennének fel, ekkor bármikor felmondhatsz ha nem jössz ki a főnökkel, vagy mégsem tetszik a meló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!