Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek baj, hogy nem...

Szerintetek baj, hogy nem dolgozok semmit itthon?

Figyelt kérdés
A szüleim sose kérik,hogy menjek nekik segitteni. Kertünk is van de ott se szokták a segítségem kérni. Max. elvárják töllem, hogy a szobámat rendezem (takaritsam) vagy főzek ( sokszor csinálom én a vacsorát de azt se kérik csak örülnek neki). Sok osztálytársamtól ill. barátaimtól hallom, hogy mar meginty mit kellet dolgozniuk otthon. Bevallom valójában is lusta vagyok. Nem nagyon szeretem megerőltetni magam, de azért pár alkalom beleférne a szüleim hasznára.
2012. szept. 7. 10:26
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem a legjobb megoldás hamár csak kedveskedësből is de megkérdezed hogy kell-e segíteni. 17/F
2012. szept. 7. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

lehet hogy jót tenne neked valami rendszeres önkéntes munka

hetente egy két fix alkalommal egy két órában

2012. szept. 7. 10:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha elméletben már eljutottál erre a szintre, akkor csak egy lépés a gyakorlat. Meglátod, mekkora örömöt okozol a segítséggel. Gondolhatod! Próbáld ki!
2012. szept. 7. 11:59
 4/7 anonim válasza:
100%
Saját magadnak jót teszel ha minél több dolgot megtanulsz a háztartás körül, illetve szert teszelegy kis rutinra. Iszonyat mindent élesben megtanulni. Szerintem próbálj megtanulni amit csak lehet, és emellett még örömet is okozol a szüleidnek. Dupla haszon.
2012. szept. 7. 12:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem segítettél még, és felajánlod, akkor valami kis jutalmat is adnak, hoigy öszönözzenek! (Velem ez volt... Aztán már úgy leszoktam a dologról, és pénzt se kapok... Bár inkább úgy nyílvánult ez meg, h pl megkaptam egy hónap múlva egy karórát, ami tetszett:) Persze nem 100k-s óra volt, de nem is baj, mert én tényleg csak úgy csináltam, nem pénzért.)
2012. szept. 7. 15:44
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
Baj.
2012. szept. 7. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Baj. Nem szállodában laksz és az anyád nem a cseléded.

Amúgy szimpatikus az, amit írtál, jó lenne, ha a kamaszok eljutnának erre a szintre legalább.

2012. szept. 7. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!