38 hetes kismama vagyok! Itthon elég sokat dolgozok, fözök, mosok, takaritok elég sokat guggolgatok! Ettöl kinyilhat a méhszáj? Vagy mire kell figyelnem hogy ne nyiljon ki?
szerintem hanyagold most már ezeket a dolgokat. Kérj meg vkit, h segítsen inkább. Ne eröltetsd magad, senkinek nem teszel vele jót! Igen, kinyílhat, ne kockáztass, inkább várdd meg míg magától dönt úgy, hogy kijön.
Minden jót!
Szia,
Most már szülhetsz kor alapján, de inkább hanyagold a rodeózást otthon. Terheled magad, a pocakod gondolom nem éppen picike már, és nem hiszem, hogy azt a maradék két hetet ágyban akarod csak tölteni, mert folyton vaklármázol.
Pihenj, most van rá időd!!!
Kinyílhat, de már az sem gáz. Én veszélyeztetett terhes voltam, az utolsó 6 hétben 3 ujjnyira nyitva. A szülés attól nem indul meg! Sőt, nálam pl megindították.
Az egyetlen gond a fertőzésveszély lehet, tehát duplán kell figyelni az intim higiéniára.
Sok boldogságot a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!