38 hetes kismama vagyok. Ha elkezd nyílni a méhszáj, akkor lehet használni caneseten kúpot? Nem tudom hogy nyitva van-e egy hete még nem volt, és előjött a gombám újból. A dokim nem tudom elérni csak hétfőn. Sztetek?
ne aggódj, a babának nem lesz semmi baja!!vagy 4 dokitól kérdeztem hogy okozhat-e gondot a babának, mindenki nyugtatgatott, hogy azért rendesen védve van, nem kell aggódnom.Persze kúpot én is használtam.
DE pont vasárnap mentem be az ügyeletre(fura folyás miatt, de mint kiderült, valószínű a nyákdugó távozik)és mondtam a dokinak, hogy használtam kúpot, de nem vagyok benne biztos, hogy teljesen rendbe hozott.Azt mondta ne is várjam, hogy teljesen jól legyek, főleg így a vége felé, a szervezet teljesen a babára koncentrál.Nem is írt ki másik kúpot...kérdeztem, hogyha nyílna a méhszáj, akkor esetleg a babának árthatna ha lenne valami, azt mondta nem igazán, azért a burok is védi.De ha elmegy a víz, vagy fájásaim vannak, menjek be...
Igazából tényleg a dokit kéne megkérdezni, de ha most jött elő a gomba, nem hinném, hogy a hétvégén bármi gond történne...
Remélem tudtam segíteni, én is ma vagyok 38 hetes és már várom, hogy megszülessen a babuci, néha az agyamra megy ez a folytonos "folyás" kérdés...de eddig engem minden doki csak nyugtatgatott, hogy ne aggódjak.
NAGYON KÖSZÖNÖM!
HÉTFŐN RÁKÉRDEZEK TŐLE MINDENKÉPP ÉS HA NAGYON ELŐJÖNNE,AKKOR ELHASZNÁLOK EGY KÚPOT!
KÖNNYŰ SZÜLÉST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!