Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy adjam elő itthon?

Ezt hogy adjam elő itthon?

Figyelt kérdés

Van a sulim, vele szembe van a gimi és mindig oda járunk cigizni mert ott nem szólnak érte, a gimisek meg hozzánk de ez így megy már régóta. Még nem buktam le de múlthéten az egyik gyerek szólt hogy menjünk át, átmentünk és füveztünk (csak kipróbáltam de nekem nem nagyon jön be szóval többször nem tervezem) valamelyik köpött osztályfőnöknek ő elkérte az ellenörzőmet meg jól leszidott és azt mondta, hogy úgyis nemsokára szülői. Ez a tanár jófej, remélem nem lesz belőle semmi komoly és nem tesznek ki viszont azt mondta, hogy beszéljem meg a szüleimmel ezt a dolgot. Most ha ezt elmondom itthon akkor anyám megöl. Ti mit mondanátok a szüleiteknek? Anyámtól sokkal jobban félek mert már a nézésével meg tud ölni :D

17/F

2012. szept. 17. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mondd az igazat, és tartsd is magad ahhoz, amit mondasz. Akkor a szüleidet magad mellé állítod.

Nem azért vagy bajban, mert elő kell adnod egy kétes sztorit otthon, hanem azért, mert kétes sztoriba keveredtél. Akár a szüleid segítségével, akár (igaz) barátokéval kerüld el az igazi veszélyeket!

2012. szept. 19. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!