Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai nők miért annyira szét...

A mai nők miért annyira szét szórtak, rendetlenek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 7. 15:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
De nem értem, látod, hogy rendetlenek, és ahelyett, hogy azt mondanád, hát, minden ember más, elképzelsz egy múltat, amiben minden tökéletes volt? Visszaszívom, ha 70 éves vagy.
2015. dec. 8. 17:31
 32/42 A kérdező kommentje:
Fogalmam nincs milyen volt a múltban ahhoz kéne egy időgép szívesen visszamennék ,de az én közvetlen környezetemben ezt látom,hogy rendetlenek egyáltalán nem szeretnek takarítani elvárják azt amit odapiszkítottak más takarítsa el.Ja és nem vagyok 70 éves.
2015. dec. 8. 17:37
 33/42 anonim ***** válasza:

És a férfiak szeretnek?

Szerintem a nagy többség nemtől függetlenül nem szeretetből csinálja meg az ilyen időrabló dolgokat, mint mosogatás, takarítás. Egyik nemnek sem elnézendőbb.

2015. dec. 9. 23:41
 34/42 anonim ***** válasza:
MAI nőket írsz. Ha nem tudod, régen mi volt, mi a viszonyítási alap?
2015. dec. 9. 23:54
 35/42 A kérdező kommentje:
A viszonyítási alap mint írtam a közvetlen környezetemben ezt látom hogy a csajok,nők rendetlenek szétdobálnak mindent,értelmezni kell a választ:)A másik meg időrabló dolognak tekinted ,akkor téged szerintem a kosz megesz:)
2015. dec. 10. 10:48
 36/42 A kérdező kommentje:
Ja és te tudod mi volt régen mindig ezzel jössz,ha tudod akkor szívesen meghallgatlak,adhatnál a mai csajos nemzedéknek tanácsokat:)
2015. dec. 10. 10:51
 37/42 anonim ***** válasza:

Megpróbálom még egyszer: azt írod, MAI nők. A MAI nőket hasonlítod valamihez. De mivel azt mondod, nem tudod, milyenek voltak a RÉGI nők, mihez hasonlítod? (Ha azt mondom, a szőke nők hülyék, mihez képest? Nyilván a többi hajszínhez képest. Azt mondod, mai. Mivel nem tudod, a jövő női milyenek, csak a múltról beszélhetsz.)

Te érted, hogy mit jelent az időrabló? Olyan dolog, amit meg kell csinálni - hisz aki nem csinálja, attól nem rabol időt - de nem kell szeretni. Elmosogatok, mert muszáj, de gyűlölök mosogatni. Elmegyek vásárolni, mert muszáj, de utálok vásárolni. Elrabolja az időmet, amit máshogy is tudnék tölteni.

A környezetedben a férfiakat mind úgy ismered, hogy rendet tartanak, takarítanak, főznek?

2015. dec. 11. 01:10
 38/42 A kérdező kommentje:

Az én környezetemben a férfiak is és jómagam is az elit kategória képviselő vagyunk.Igenis szeretem ahol élek és a közvetlen környezetemben rend és tisztaság uralkodik.Ha kell takarítok,főzők,és igen ki is mosok bármennyire is furán hangzik.Na de várj.A mai nőket nem akartam a régi nőkkel meg úgy senkivel sem összehasonlítani csak úgy simán dióhéjban a mai nők és akik a környezetemben élnek mozognak azt látom,hogy rendetlenek stb stb.

A múltról meg nyilván nem besszélek mert nem tudom milyenek voltak a nők a múltban.A mai nőkről beszélek mondjuk 20-40 korosztályról.

A másik nekem a mosogatás bevásárlás nem időrabló dolgok veled ellentétben és nem muszájbol csinálom,pedig férfiből vagyok.És igen vannak ismerőseim akik megcsinálják ezeket.

De akkor veled nehéz mert te időrablásból teszed.És ha én azt mondanám neked ,figyelj szívem elugrasz nekem a boltba hozol valami nasit az esti premiere akkor te ezt időrablásnak tekinted és muszájbol csinálnád.Akkor lehet hiányzik belőled valami.

És még egyszer nem hasonlítom a mai nőket semmihez!!!!!!

2015. dec. 11. 23:17
 39/42 anonim ***** válasza:

Mi hiányzik belőlem? Most jön az, hogy nem is vagyok nő, tudom. Fúj, én, fúj.

Ha kajálhatnékom van, nem küldök el senkit, elmegyek magam. Felnőtt vagyok. Pláne azt az embert nem küldöm el, akit szeretek, és tudom, hogy nem szereti az adott dolgot.

Mondjuk nehezen képzelem el, hogy otthon tespedek, és rászólok a kedvesemre, hogy "este mozi, hozzá' enni".

Max. ha nem szerelmi kapcsolatban élek, hanem a dominanciámat akarom bebiztosítani, hogy ugráltatom a másikat.

Ne hidd, hogy jobb vagy, csak mert szeretsz mosogatni. Nálad is, nálam is rend van. Aki feljön, és körülnéz, azt nem fogja érdekelni, hogy melyikünk élvezte is az elpakolást.

Nem a lábad közétől függ, hogy mit szeretsz csinálni, és mit nem. Kivéve ha te a péniszeddel fogod a mosogatószivacsot.

Komolyan az alapján sorolod be az embereket, hogy mit szeretnek csinálni? Ha azt mondom, nekem nem tetszik a zene, amit hallgatsz, ezért én jobb ember vagyok, az jogos?

Kérlek értsd meg, hogy ha NEM a múltbeli nőkről beszélsz, akkor csak a maiakról beszélhetsz, tehát felesleges megnevezned. Akkor kell odabiggyeszteni a mai szócskát, ha egy másik korbeli csoporttal hasonlítod össze.

(Nincs itt tanár, aki ezt el tudja neki magyarázni?)

2015. dec. 12. 00:32
 40/42 A kérdező kommentje:
Téged akkor az a mai jelző zavart,de majd végzek egy kis kutatást a régi darabokról és akkor nem fogja szúrni a szemeidet.Ki mondta hogy jobb vagyok csak válaszoltam a kérdésedre de vagy aki ferdíti a dolgokat elég tűzről pattant menyecske lehetsz.
2015. dec. 12. 00:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!