A menekültek miért ilyen rendetlenek?
A buszban, amivel utaztatták őket, otthagyták zsákokban a pelenkát, tele van szeméttel az egész.
Sőt, volt amelyik a nagydolgát is a buszban végezte.
Úgy tűnik, hogy még a hajléktalanok is különben náluk.
Aztán, sokan ezeket pátyolgatják, meg simogatják.
Valószínűleg ez az a hagyománytiszlet, amiért Vona Gábor és a nemzeti radikálisok felnéznek az iszlám világra.
Mondjuk én múlt héten is utaztam Budapest külvárosában olyan új Mercedes Citaróval, mert ugye a magyarok megbecsülnek mindent, aminek az ülésen felejtette valaki a sörösdobozt, amiből még szivárgott a maradék sör, de nyilván az is migráns volt, ilyen a kultúrájuk. Csak nem tudom hogy kerültek fel egy olyan buszra, ami nem is megy a tranzitzónákhoz, de ez mellékes.
A magyarok a fesztiválok, utcai rendezvények után mindig rendet és tisztaságot hagynak, ezt amit a Nemzeti Kurucinfó elítél nem magyarok csinálták, mert ők rendszeretők. [ [link] ]
És nyilván, ha az éjszaka közepén felraknak egy buszra, miután előzezetesen azzal riogattak, hogy fociultrák jönnek megverni, akkor te először elpakolsz és rendet raksz, majd amikor leszállsz a célállomáson a bezárt határállomáson, amit a biztosan nem magyarok széthordtak, ott egyeztetsz az arabul kiválóan beszélő buszvezetővel, hogy hová teheted az út közben keletkezett szemetet.
Egyébként néhány éve egyik vidéki ismerősöm jött a fővárosba és meglepte, hogy a tömegközlekedési eszközökön nincs szemetes.
Na megyek liberális jogvédeni a Rózsadombra. Szép napot!
Nem mindenkinek van annyi esze, hogy ne oda szemeteljen, ahol él, eszik, alszik.
Úgy látszik ez az arab mérnökökre, informatikusokra fokozottan igaz.
én voltam Szíriában,és nem volt magasabb az életszínvonal,kb hasonlónak ítéltem az ittenihez.
De az araboknál más szokások vannak,ott tök normális kidobni a szemetet a kocsi ablakán,meg bárhol.
Viszont ott voltak utcaseprők,nem is kevés,és folyton takarítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!