Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb ember szerint a nyilvános szoptatás normális dolog? És mi a baj velem, hogy én nem gondolom normálisnak?

Figyelt kérdés
Persze, tudom, a babáknak muszáj enni, ha megéheznek. De nem tudok egyetérteni azzal, hogy akkor dobjuk ki a mellünket bárhol is vagyunk és szoptassuk meg a picit. Ezt sokan teljesen elfogadják, nekem nem megy. Én úgy gondolom, az ilyen eseteket el kell kerülni, és el is lehet, persze csak ha akarják. Ha pedig mégse elkerülhetetlen, akkor is meg kellene oldani diszkréten. Szerintem. Biztos velem van a gond, hogy ez a véleményem, de nem tehetek róla.
2020. jún. 25. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
0%

"Biztos velem van a gond, hogy ez a véleményem, de nem tehetek róla."

Idézet tőled, drága kérdező. Szerintem maradjunk meg ennél.

2020. júl. 22. 17:22
 62/62 A kérdező kommentje:

Egyszer sem írtam hogy az is zavar ha diszkréten oldják meg. Viszont a cumi sokkal jobb megoldás.

2020. júl. 22. 21:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!