Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb ember szerint a nyilvános szoptatás normális dolog? És mi a baj velem, hogy én nem gondolom normálisnak?

Figyelt kérdés
Persze, tudom, a babáknak muszáj enni, ha megéheznek. De nem tudok egyetérteni azzal, hogy akkor dobjuk ki a mellünket bárhol is vagyunk és szoptassuk meg a picit. Ezt sokan teljesen elfogadják, nekem nem megy. Én úgy gondolom, az ilyen eseteket el kell kerülni, és el is lehet, persze csak ha akarják. Ha pedig mégse elkerülhetetlen, akkor is meg kellene oldani diszkréten. Szerintem. Biztos velem van a gond, hogy ez a véleményem, de nem tehetek róla.
2020. jún. 25. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
72%

Teljesen egyetértek veled. Meg lehet oldani a szoptatást diszkréten!

A szoptatás intim dolog az anya és kisbabája számára. Ez csak rájuk tartozik, nem másokra.

2020. jún. 25. 20:12
 12/62 anonim ***** válasza:
65%
#7 A farok meg "női játékszer", most akkor minden férfi kapja elő és pisiljenek az utcán, hogy hozzászokjunk a látványhoz?
 13/62 anonim ***** válasza:
51%
Na megjöttek az ősanyák.
 14/62 anonim ***** válasza:
12%
12-es: és, ha egy pasi nyilvánosan pisil, az azt jelenti, hogy megjelöli a területét? :D :D :D
 15/62 anonim ***** válasza:
75%

Én sem tartom normálisnak. Az ember tartja magát annyira, hogy nem fingik meg böfög hangosan, az orrát nem túrja nyilvánosan és papírzsepivel eltakarja diszkréten, ha ki kell fújni, nem pedig széthajtogatja, ásítás közben a szája elé teszi a kezét, nem csámcsog, ha eszik, de a csecsbimbót ki kel csattintani, hogy a gyerek egyen?

Számomra a mell nem, de a mellbimbó igenis egy intim rész és nem szeretem, akár divatból, akár szoptatásból kerül elő.

2020. jún. 25. 20:13
 16/62 anonim ***** válasza:
89%
A férfiaknak sem kéne meztelen felsővel mászkálniuk a városban. Megértem, hogy hőség van, de ez illetlenség. Olaszországban büntetik is
2020. jún. 25. 20:15
 17/62 A kérdező kommentje:

Egyetértek

2020. jún. 25. 20:15
 18/62 anonim ***** válasza:
78%

Nem mindenki szerint normális!!!

Egyébként ha tényleg nincs más megoldás - ami teljességgel lehetetlen, de tegyük fel, hogy van ilyen - akkor meg lehet oldani úgy, hogy bemész a wc-be, vagy beülsz egy sarokba, befelé fordulsz, takarod magad, megkéred azt, akivel vagy, hogy takarjon el stb.

De az az érzésem, hogy ezek a nők kimondottan élvezik, hogy mutogathatják magukat. Persze, épp nagy a mellük, és azt képzelik, hogy egy eres, szoptatós mell látványa ereciót fog kiváltani az ellenkező nemből. Hát nem tudom, lehet, hogy így van?

2020. jún. 25. 20:20
 19/62 anonim ***** válasza:
76%

Az állatok nem szoptathatnak ruhában, mivel nem hordanak olyat.

De nem is fekszenek a tér közepére szoptatni, már csak a potenciális veszély miatt sem, hiszen szoptatás alatt, pici kölykökkel teljesen kiszolgáltatott helyzetben vannak. Ezt tudják is, szóval okosabbak, mint az emberi ősanyák...

2020. jún. 25. 20:23
 20/62 anonim ***** válasza:
70%

Lepontoztatok a teruletmegjelolos választ, de egy kis igazság van benn.

A nyilvános szoptatás szerintem a tapintatlansag, a többi ember joizlesenek ignoralasanak egyik megnyilvánulása.

Nem azzal van a baj, hogy kell a babának ennie, vagy termeszetes, hanem hogy nincs tekintettel másra.

Én szoktam figyelni hogy ne zavarjak másokat.

2020. jún. 25. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!