Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb ember szerint a nyilvános szoptatás normális dolog? És mi a baj velem, hogy én nem gondolom normálisnak?

Figyelt kérdés
Persze, tudom, a babáknak muszáj enni, ha megéheznek. De nem tudok egyetérteni azzal, hogy akkor dobjuk ki a mellünket bárhol is vagyunk és szoptassuk meg a picit. Ezt sokan teljesen elfogadják, nekem nem megy. Én úgy gondolom, az ilyen eseteket el kell kerülni, és el is lehet, persze csak ha akarják. Ha pedig mégse elkerülhetetlen, akkor is meg kellene oldani diszkréten. Szerintem. Biztos velem van a gond, hogy ez a véleményem, de nem tehetek róla.
2020. jún. 25. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
76%

"Állatok is szoptatják a kicsinyeiket, rájuk is megvetéssel nézel?"

Azért az állatvilágot szerintem se volt túl okos dolog idekeverni. Az állatoknak pl látszik a nemiszerve is. Ezek szerint akkor a férfiaknak egy szál kolbászban kéne mászkálniuk? Meg akkor már a nők is tolják le a gatyát nyilvános helyen is,mert hát az állatok....

2020. júl. 21. 13:46
 52/62 anonim ***** válasza:
31%

Oooké, már megint ott tartunk hogy gyereket etetni deviancia. Nem az. Az a deviancia, ha valaki agya bármiféle szexuális töltetre asszociál amikor a világ legtetmészezesebb, legegészségesebb, és a gyerek fejlődésének legjobb etetési módszerét látja.

Ha én ránézek egy szoptató anyára, még csak eszembe sem jut, hogy ez olyan lenne, mintha a tényleges nemi szerveket látnék (a mell is csak azért másodlagos nemi szerv, mert a nő ezzel táplálja a gyerekét, nem pedig azért, mert a történelem azon korában élünk, amikor ez egy fétis a férfiak számára) és az sem, hogy ez olyan mintha a nő ide ürítene (mert sokatok hozza fel a sz.arást valamiért)

Középkorú proli férfiak eregetik nyaranta a melleiket mindenhol, amik a háj miatt nagyobbak is mint sok nőé, de mivel nincsen arra idomitva az agyunk, hogy a férfi mell láttán szégyenkezzünk, ezért úgy megy el mindenki ezek mellett a férfiak mellett hogy jóformán észre sem veszi a fedetlen mellkasát.

Az megvan, hogy el lehet érni pontosan ugyanezt a nőknél is, ugye? Hogy csak újkeletű hülye berögződés, hogy a női mell bármiben is más lenne?

2020. júl. 21. 15:11
 53/62 A kérdező kommentje:

Az meg van hogy senki nem beszélt arról, hogy a nyilvános szoptatásnak van szexuális töltete?

Okoskodsz itt, de nem fogtad fel a lényeget. A szoptatás a négy fal közé való, ennyi.

2020. júl. 21. 15:36
 54/62 anonim ***** válasza:
74%
Nem azzal van a baj,hogy valaki szoptat. Tudom,nagy divat az üldözési mánia,de vonatkoztassunk el tőle. A nyilvános,indiszkrét szoptatás nekem inkább ilyen értelmetlen lázadásnak számít,hogy "nekem ezt is szabad,ha meg nem tetszik,annál inkább". Derogálna egy szerencsétlen sálat,vagy kendőt odatenni? Mert diszkréten meg lehet oldani bárhol,ha ennyire nem képes valaki,akkor az már nem a szoptatásról szól,mert az a gyerek jóllakik ám akkor is,ha nem teszed közszemlére a melled.
2020. júl. 21. 17:58
 55/62 anonim ***** válasza:
30%
Ez meg,hogy a mell ne legyen már intim testrész,ismét értelmetlen lázadás. Legalább annyira,mint az a reklám,ami szerint vegyünk fel "Megjött" feliratú pólót és vállaljuk fel. Minek???
2020. júl. 21. 18:00
 56/62 A kérdező kommentje:

RachelWarner

Teljesen egyetértek!

2020. júl. 21. 21:21
 57/62 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezi, szerinted a négy fal közé való, más szerint meg nem. "Ennyi."

Semmi illetlent nem csinál az a nő, aki megszoptatja a babáját, egyszerűen csak ellátja a gyerekét akkor is, amikor éppen nem otthon vannak, mert nem lehet állandóan otthon lenni. Ha benned ez ennyire negatívan csapódik le, akkor nálad lehet valami probléma. Az lenne a legegyszerűbb, ha mindenki a saját dolgaival foglalkozna.

2020. júl. 22. 15:59
 58/62 A kérdező kommentje:
Ahogy látom, nem velem van a gond. Inkább veled, a nulla százalékos válaszaid alapján.
2020. júl. 22. 17:15
 59/62 anonim ***** válasza:
69%
56 Akkor ezek szerint mégsem zavar és nem minősül nyilvánosnak, ha nem látszik a melle? Mert eddig szerintem azok az anyukák, akiknek javasoltad a cumit, mind azt írták, hogy diszkréten, a mellüket teljesen takarva szoptattak.
2020. júl. 22. 17:16
 60/62 anonim ***** válasza:
68%
Ja, mert az itt kapott százalék az aztán reprezentatív...
2020. júl. 22. 17:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!