A baba mennyi idős koráig gondoljátok "normálisnak" a szoptatást?
Én úgy vagyok vele,ha 6 hónapos kora után elapad a tejem, nem fogok kétségbe esni. Szerintem ekkor más sikeresnek mondható a szoptatás.
Most 4 hónapos.
Szerintem 4 határvonal van. Az első 6 hósan, majd jön az 1 éves kor, addig napi 3-4szer. 1,5 korig kétszer, majd 2 éves korig este.
Leglábbis én így tervezem, aztán majd látom ő hogyan tervezi:-D
Ha megegyszer szulnek, akkor a baba 1 eves koraban mar szepen lassan leszoktatnam a szopirol.
Majdnem ket eves koraig szoptattam, es nekem nagyon faraszto volt. Rossz evo is volt a gyerek, mert csak szopizni akart. Fejtem is a tejet, lefagyasztottam belole, en megegyszer ilyen sokaig nem csinalnam.
1 evesen mar ehet mindent, ihat tejet is, kakaot is, akkor mar ne kelljen a dudi neki.
Szerintem nemcsak az a fontos hogy mi a jo a babanak, hanem az is, hogy mi a jo a mamanak. Most mar tudom, megtanultam. En mar nem akartam szoptatni oszinten szolva, de keptelen volnam elapasztatni amikor jott, es azt mondta hogy mami dudi! A szivem szakadt meg, hogy mas fizet az anyatejert, en meg elapasztatom, igy maradt 21 honapig a dudi.
De ha megegyet szulnek eros lennek, es 1 evesen mar elvennem tole.
21 hónapos koráig szpptattam a fiamat, mellette már régóta evett mindent.
Úgy voltam vele, hogy cicizik, ammeddig akar.
A lányomat sem fogom elválasztani, majd ő eldönti, meddig kell neki.
Szia!
A kisfiam most 7 hónapos,napi 3x-4x még szopizik,
ha 2 éves lesz vissza megyek dolgozni,ezért úgy tervezem,hogy előtte 2-3 hónappal el kezdünk leszokni (persze,ha addig kitart a tejcsim)
Sajnos muszáj,mert éjjel is dolgoznom kell,nem akarom ,hogy a férjemnek sírjon miatta.
Úgy szeretném itthon hagyni őket,hogy minden jól menjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!