Mennyire nevezhető "normálisnak", hogy egy 9hónapos baba az utóbbi hetekben többször félre nyelt (innivalótól is és csak úgy a semmitől is) és ilyenkor pár másodpercig szegénykém levegőt se tud venni?
egy hasonló kérdésre írtam ezt a választ:
kislányom 14 hónapos,és még most is sokszor előfordul,hogy öklendezik. Sőt már 2 szer majdnem meg is fulladt!! a férjemmel közösen "élesztettük" újra!!
Vannak gyerkőcök akiknek nehezebben megy a db-os étel.
Én még egy db-ig biztos nem adnék neki kekszet stb a kezébe. Az enyémnek még most sem merek. Pedig ő is már 8hós kora óta eszi a db-os ételeket.
Érezni fogod,ha a babád már biztosan eszik. Akkor lesz itt az ideje a kekszeknek. :)
nem tudom mennyire normális,de a mi dokink azt mondta,idő kérdése,és jobb lesz.
annyira szeretem ezt a "ébikorszakot" de alig várom ,hogy 2-3éves legyen,mert rettegek lassan már minden étkezéstől.
Mindig résen kell lenni,és ha öklendezik,azonnal kikapom a székből szegénykémet...
Remélem hamarosan leszokik róla a Te babád is és az enyém is :)
úgy értelmeztem,hogy italtól is,-tehát ételtől is :)
hááát nem egyszerü,az biztos,de talán idővel megoldódik!
drukkolok!
kiváncsi leszek mit mond a doki.
örülök,hogy nincs komoly gondja! az idő biztosan megoldja!! nekünk is már napról napra jobb!
minden jót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!