Normálisnak mondható ami velem történik? 6+2 hetes vagyok, a baba még pár nappal fiatalabb, mert nem 14. napon volt a peteérés. A lentiek alapján, minden rendben van a babámmal?
Hát az a valaki elég hüleséget mondott neked!
Teljesen normális, ami veled történik. van, akinrk hamar elmúlnak a tünetek vagy elő sem jönnek. Nekem számtalanszor volt olyan, hogy reggel vidáman indultam munkába, mert nem voltak rosszulléteim. aztán bent napközben rámtört a hányinger. A mellem is volt, hogy fájt, volt hogy nem. A mensis érzés sem volt állandó.
És mégis itt vagyunk mind a ketten, a pindurka a hasamban és én is! :)
Nagyon jól figyeld meg, hogy miket olvasgatsz és milyen tanácsokat fogadsz meg, mert a terhességed alatt rád fognak ragasztani annyi de annyi hülyeséget, hogy csak na.
Vigyázz magadra és ne idegeskedj feleslegesen!
Üdv!
37 hetes kismami
Ne izgulj, nalam sem a 14. napon volt peteeres, hanem joval korabban, raadasul az en rosszulleteim sosem reggel tortek ram, hanem altalaban napkozben. A 7. hettol ereztem emelygest, de azt is inkabb 1-1 etel elfogyasztasa utan, reggel ehgyomorra sosem. A mellem eleinte egyaltalan nem fajt es most is csak estenkent erzekenyebb. Egyszoval aki neked ilyesmiket mondott, az vagy nagyon buta, vagy sosem volt terhes. Ne izgulj, es boldog babavarast!
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!