Kismamák, akiknek sikerült clostilbegyttel a baba, mennyit szedtetek? Ha én 2x1et szedek a ciklus 2. napjától, és ált.28 naposak, akkor ilyen adagnál is félidőben van peteérés? Vagy hamarabb?
Figyelt kérdés
Köszönöm2011. júl. 5. 13:59
1/7 anonim válasza:
ciklusaim nagyon össze vissza (pco) norcoluttal hoztuk meg elötte a vérzést, mert már 5 hónapja nem menstruáltam spontán.aztán onnan a 3ik naptól jött a closi 2x1.
15ik napon lett peteérésem és akkora mázlim van h az ebben az első hónapban össze is jött a baba.
én azt hallottam h inkább kitolja pár nappal a cilkust.
ha nem szoktad érezni a peteérést, akkor kb a 11ik naptól én a helyedben ovutesztelnék (ahogy tettem is)
sok sikert
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, hogy válaszoltál és elképesztően gratulálok Nektek :) jó babázást
2011. júl. 5. 14:44
3/7 anonim válasza:
Nekem 28-30 naposak voltak a ciklusaim. Clostit szedtem a 3. naptol 2x1-et, a 14. napon inszeminacio es a 15. napon volt peteeresem. Most 24 hetes vagyok :)
4/7 A kérdező kommentje:
De jóóóó, nagyon gratulálok Neked is! :)) azt megkérdezhetem, hogy kaptál e tüszőrepesztőt inszem előtt?
2011. júl. 6. 08:57
6/7 anonim válasza:
O, es azt elfelejtettem irni, hogy 5 erett petesejtem volt, kicsit feltem is, hogy sok baba lesz ha lesz, de egy lett. Az orvosomtol kerdeztem, hogy nem-e tul sok az 5, abszolut nem aggodott emiatt, szerintem van mar tapasztalata es sejtette hogy nem otos ikrek lesznek.
7/7 A kérdező kommentje:
elképesztően szerencsés vagy; gondolom nagy volt az öröm :) és inszem előtt kaptad a repit vagy aznap? csak hogy utána repedt meg...én úgy tudtam 36 órára repeszt és akkor van inszem.
2011. júl. 6. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!