Belinkelnétek nekem peteérés nélküli ciklusról görbéket? Hány napos az ilyen ciklus? Én a 34. napon vagyok, de még mindig semmi, sem ovuláció, sem mensi. Kicsit aggódom, hogy mi lehet velem.
Linkelni nem tudok Neked. Annyit megnyugtatásképpen, hogy minden egészséges termékeny nőnek van évente egy-két ilyen ciklusa (mint a tied is). Ha most kezdtél hőmérőzni, akkor épp kifogtál egy ilyet. Ilyenkor a rá következő ciklusban bármikor kilökődhet a petesejt, akár már menstruáció alatt, vagy később, vagy a "rendes helyén".
Ha ez már a többedik ilyen ciklusod egymást követően, akkor viszont fordulj orvoshoz, mert ki kell deríteni az okot.
nekem itt a 34-dik napon volt peteeresem!ebben a honapban meg a 20-dik napon!!!minden lehetseges
Kedves utolsó!
Nekem is így össze vissza van a peteérésem. Mitől volt olyan magas a hőd a görbéd végén? Beteg voltál. Nekem már két hete késik és olyan magas a hőm, mint a tied volt. Eddig nem csináltam tesztet, mert nálam ez gyakori, na meg reménykedem, hogy nem is fog megjönni. A magas hő utalhat terhességre is nem?
12:31-es vagyok.
Ha jól tudom, akkor a peteérésnél leesik a hő, majd megemelkedik. Ha magasan marad a hő, az lehet terhesség. Ahogy így a görbémet nézem, nem is volt peteérésem... itt a görbe... bár ma megjött :( Amúgy napközben, meg esténként elég rosszul voltam, lehet, hogy valami nyavalyát küzdött le a szervezetem, vagy a beágyazódás nem volt sikeres. Ki tudja? Na mindegy, majd jön a baba, amikor akar :D
Ja én mindig szájban mérem a hőm, digitális hőmérővel n7-hn7 között. Eleinte hónaljban mértem, de akkor nagyon béna eredményeket hozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!