Miért van az, hogy a legtöbb ember szerint a nyilvános szoptatás normális dolog? És mi a baj velem, hogy én nem gondolom normálisnak?
#22 valahogy úgy, mint mikor valaki hangosan hallgatja a zenét a telefonjáról a vonaton - az ő sajat szabályait érvényesíti.
Ha nem akarsz osszetuzest akkor neked kell elmenni.
Így értettem 20 voltam
Mindig amikor szóba kerül a gyermek etetése kapcsán a különböző emberi salakanyagok kiürítése, fel lehet mérni kb a vitában résztvevők intelligenciaszintjét.
Az etetés nem ürítés, hiszen az ürítés fertőzésveszelyt jelent, míg az etetés csak jóllakat egy kisbabát.
A női mellet pedig könyörgöm mindenre ami szent ne keverjük már össze a tényleges nemi szervekkel, mert ettől olyan a vita, mintha 12 éves hormontúltengésesekkel beszélnék.
Amúgy baromi bölcs dolog ilyenkor az izzadt kis heréiteket felhozni, mert mindannyian pontosan tudjuk, hogy (pláne nyáron) a férfiak többségének nem okoz gondot kipakolni a saját mellbimbóikat.
Szégyen és tabu csak a nő melle körül van, aminek amúgy lenne hasznos és fontos funkciója,míg a férfi mell csak arra való, hogy néha mellrákot adjon nektek.
Logika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!