Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a legtöbb...

Miért van az, hogy a legtöbb ember szerint a nyilvános szoptatás normális dolog? És mi a baj velem, hogy én nem gondolom normálisnak?

Figyelt kérdés
Persze, tudom, a babáknak muszáj enni, ha megéheznek. De nem tudok egyetérteni azzal, hogy akkor dobjuk ki a mellünket bárhol is vagyunk és szoptassuk meg a picit. Ezt sokan teljesen elfogadják, nekem nem megy. Én úgy gondolom, az ilyen eseteket el kell kerülni, és el is lehet, persze csak ha akarják. Ha pedig mégse elkerülhetetlen, akkor is meg kellene oldani diszkréten. Szerintem. Biztos velem van a gond, hogy ez a véleményem, de nem tehetek róla.
2020. jún. 25. 19:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
46%
12es, ha egy pasi nyilvánosan pisil 😜akkor valószínűleg hullarészeg. 😂😂
2020. jún. 25. 20:27
 22/62 anonim ***** válasza:
0%
#20 Hogy az istenbe jön ide a területmegjelölés? Valamit nagyon félreértelmeztél. Neked kellett volna inkább megjelölnöd a területedet, akkor nem lennél ennyire eltévedve.
2020. jún. 25. 20:28
 23/62 anonim ***** válasza:
64%

#22 valahogy úgy, mint mikor valaki hangosan hallgatja a zenét a telefonjáról a vonaton - az ő sajat szabályait érvényesíti.

Ha nem akarsz osszetuzest akkor neked kell elmenni.

Így értettem 20 voltam

2020. jún. 25. 20:41
 24/62 anonim ***** válasza:
40%

Mindig amikor szóba kerül a gyermek etetése kapcsán a különböző emberi salakanyagok kiürítése, fel lehet mérni kb a vitában résztvevők intelligenciaszintjét.

Az etetés nem ürítés, hiszen az ürítés fertőzésveszelyt jelent, míg az etetés csak jóllakat egy kisbabát.

A női mellet pedig könyörgöm mindenre ami szent ne keverjük már össze a tényleges nemi szervekkel, mert ettől olyan a vita, mintha 12 éves hormontúltengésesekkel beszélnék.

Amúgy baromi bölcs dolog ilyenkor az izzadt kis heréiteket felhozni, mert mindannyian pontosan tudjuk, hogy (pláne nyáron) a férfiak többségének nem okoz gondot kipakolni a saját mellbimbóikat.

Szégyen és tabu csak a nő melle körül van, aminek amúgy lenne hasznos és fontos funkciója,míg a férfi mell csak arra való, hogy néha mellrákot adjon nektek.

Logika...

2020. jún. 25. 21:40
 25/62 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem azért kevesen vannak, akik kidobják. Eltakarva pedig csak az zavarhat, hogy tudod, hogy mit csinál, de illetlennek nem mondanám. Sok baba nem fogadja el a cumisüveget. Az anyák között ugyanannyi a bunkó, mint a nem anyák között - szerintem jó példa erre tényleg, hogy sok férfi is járkál félmeztelen, vagy akiket nem érdekel, hogy a parkban pisilnek. Ez van sajnos, de ettől még az összes kulturáltan "nyilvánosan" szoptató anyát nem kell lenézni, hisz pláne többedik gyereknél nem megoldható, hogy hazarohangáljanak.
2020. jún. 25. 21:43
 26/62 anonim ***** válasza:
58%
Van olyan baba, aki nem fogadja el a cumisüveget. Igen. Az enyém is ilyen volt. Én akkor úgy oldottam meg, hogy etetésre mindig hazaerjunk. Egy évig soha sehol nem volt gond, nem mentünk olyan helyre, ahol tudtam hogy nincs elvonulasi lehetőség.
2020. jún. 25. 22:10
 27/62 anonim ***** válasza:
33%
Hát ez az, hogy ezt egy gyereknél még meg lehet csinálni, hogy csak a háztömb körül köröztök, de a kettőnél vagy háromnál már nem tudod. Az ember megeteti ugyan indulás előtt, de aztán a remény hal meg utoljára, hogy az állatkert közepén, az orvosi rendelőben, vagy az iskolai évzárón és még sorolhatnám... jut eszébe éhesnek lenni.
2020. jún. 25. 22:20
 28/62 anonim ***** válasza:
89%
Engem nem zavar, ha valaki nyilvánosan szoptat, de ettől függetlenül én sem kapnám elő a berendezést akárhol, hogy akkor uccu. Persze vannak sos helyzetek, de azok a kivétel kategóriát képezik.
2020. jún. 25. 22:32
 29/62 anonim ***** válasza:
11%
Halistennek nem találkozunk nap mint nap az utcán szoptató nőkkel. Bizonyos emberi csoportnál ez természetes, meg kell szokni.
2020. jún. 25. 22:41
 30/62 anonim ***** válasza:
80%
Igen, van egy bizonyos réteg, akik finganak, bofognek, orrot túrnak. Egy nyilvános helyen szoptató nő nekem ugyanez a kategória. Mondom ezt úgy, hogy van gyerekem. Igénytelenség, iskolazatlansag... Ilyesmi áll a háttérben.
2020. jún. 25. 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!