A most már csak volt barátnőmnek fontosabbak az állatai, mint én.(?)
Közel három éve voltunk együtt. Van két közepes testű kutyája és egy macskája, akik a megismerkedésünk előtt is már rég megvoltak neki, a macska csak két éve van, utcán találta még kiscicaként. Eljött nálunk az összeköltözés téma, ő pedig szentül gondolta, hogy állatokkal együtt keresünk lakást (mindketten szülői házban lakunk, ő négy emeletesben, én kertesben). Egyből leszögeztem neki, hogy biztos nem fogok velük lakni. Nincs bajom az állatokkal, de max a macskával élnék együtt, két kutyával biztos nem. Azt aláírom, hogy munka mellett is tökéletesen látja el a kutyáit és mindig amikor náluk voltam, tisztaság uralkodott, mert úgy gondolja, ő akart kutyát, az ő felelőssége a takarítás + a szülei is dolgoznak, és az ő idejébe belefér az a napi harminc perc-egy óra. Ennek ellenére, én mégsem akarok kutyákkal élni. Egyszer volt kutyánk, még kiskoromban, elég is volt, pedig csak a kertben volt. Ő teljesen kikelt magából és kijelentette, hogy kutyákkal ismertem meg, tudtam, hogy a "csomag" része. Mondtam neki, vagy az állatok, vagy én. Rögtön rávágta, hogy ilyen gondolkodással nincs kétsége, hogy az állatai. Aztán elment, azóta csak volt barátnőm.
Most komolyan, ennyire normális, hogy a kutyáit választja helyettem? Miért fontosabbak neki az állatok, mint a kapcsolata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!