Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A most már csak volt barátnőmn...

A most már csak volt barátnőmnek fontosabbak az állatai, mint én.(?)

Figyelt kérdés

Közel három éve voltunk együtt. Van két közepes testű kutyája és egy macskája, akik a megismerkedésünk előtt is már rég megvoltak neki, a macska csak két éve van, utcán találta még kiscicaként. Eljött nálunk az összeköltözés téma, ő pedig szentül gondolta, hogy állatokkal együtt keresünk lakást (mindketten szülői házban lakunk, ő négy emeletesben, én kertesben). Egyből leszögeztem neki, hogy biztos nem fogok velük lakni. Nincs bajom az állatokkal, de max a macskával élnék együtt, két kutyával biztos nem. Azt aláírom, hogy munka mellett is tökéletesen látja el a kutyáit és mindig amikor náluk voltam, tisztaság uralkodott, mert úgy gondolja, ő akart kutyát, az ő felelőssége a takarítás + a szülei is dolgoznak, és az ő idejébe belefér az a napi harminc perc-egy óra. Ennek ellenére, én mégsem akarok kutyákkal élni. Egyszer volt kutyánk, még kiskoromban, elég is volt, pedig csak a kertben volt. Ő teljesen kikelt magából és kijelentette, hogy kutyákkal ismertem meg, tudtam, hogy a "csomag" része. Mondtam neki, vagy az állatok, vagy én. Rögtön rávágta, hogy ilyen gondolkodással nincs kétsége, hogy az állatai. Aztán elment, azóta csak volt barátnőm.

Most komolyan, ennyire normális, hogy a kutyáit választja helyettem? Miért fontosabbak neki az állatok, mint a kapcsolata?

2020. máj. 27. 22:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
7%
állatai nem kézbotlás volt-és álmai akartak lenni?;)
2020. máj. 28. 14:13
 32/33 anonim ***** válasza:
64%
Személy szerint én sem szeretnék kutyát a lakásba. Megértem ezt a részét, hiszen minden csupa szőr lesz tőlük, stb. Szeretem az állatokat, kertes házban mindig is volt kutyánk, macskánk, de csak akkor engedtük be őket, amikor még kicsik voltak, és nem akartuk, hogy megfázzanak télen vagy megszökjenek. Ez nem lenne esetleg opció? Vagy ilyen kis szobakutyái vannak? Egyébként szerintem is bunkóság volt így választás elé állítani. Állatokat tartani felelősség, és nem úgy működik, hogy megunom és elpasszolom.
2020. máj. 29. 00:18
 33/33 anonim ***** válasza:
kiváncsi vagyok, hogy fordított felállásban (a férfi a kutyás, nő nem akar) mik lettek volna a válaszok...
2023. máj. 30. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!