A most már csak volt barátnőmnek fontosabbak az állatai, mint én.(?)
Közel három éve voltunk együtt. Van két közepes testű kutyája és egy macskája, akik a megismerkedésünk előtt is már rég megvoltak neki, a macska csak két éve van, utcán találta még kiscicaként. Eljött nálunk az összeköltözés téma, ő pedig szentül gondolta, hogy állatokkal együtt keresünk lakást (mindketten szülői házban lakunk, ő négy emeletesben, én kertesben). Egyből leszögeztem neki, hogy biztos nem fogok velük lakni. Nincs bajom az állatokkal, de max a macskával élnék együtt, két kutyával biztos nem. Azt aláírom, hogy munka mellett is tökéletesen látja el a kutyáit és mindig amikor náluk voltam, tisztaság uralkodott, mert úgy gondolja, ő akart kutyát, az ő felelőssége a takarítás + a szülei is dolgoznak, és az ő idejébe belefér az a napi harminc perc-egy óra. Ennek ellenére, én mégsem akarok kutyákkal élni. Egyszer volt kutyánk, még kiskoromban, elég is volt, pedig csak a kertben volt. Ő teljesen kikelt magából és kijelentette, hogy kutyákkal ismertem meg, tudtam, hogy a "csomag" része. Mondtam neki, vagy az állatok, vagy én. Rögtön rávágta, hogy ilyen gondolkodással nincs kétsége, hogy az állatai. Aztán elment, azóta csak volt barátnőm.
Most komolyan, ennyire normális, hogy a kutyáit választja helyettem? Miért fontosabbak neki az állatok, mint a kapcsolata?
A kèrdezönek is joga van ugy elni akivel akar.
Egy összeköltözésben azert 2 ember életèröl van szo nem csupán a kisasszonyèrol egyedül.
Abszolút helyesen döntött.
Ahogy ő is mondta, az állatai a csomag részét képezték. Szerinted a te kedvedért otthagyná az állatait, akiket szeret és akikért felelősséget vállalt? Talán egy anya is hagyja ott a gyerekét, ha az új pasijának nem tetszik?
Nem illetettek össze, ennyire egyszerű.
Es ha mar lenne egy gyereke? Akkor is azt mondanad, hogy te johetsz, de a gyerekedet hagy ott ahol van?
Egy csomo valaszban azt kaptad, hogy hibaztal ... te meg mindig nyomod?
Kepzeld el, a lany szereti a kutyait es mint a mellekelt abra is mutatja, szerencsere jobban mint teged. Komolyan azt hitted, hogy valasztas ele allithatod? Mit gondolsz miert lennel jobb 2 kutyanal? Nem kell teged levinni setalni?
Ugy ne akarj senkivel osszekoltozni ha felteteleid vannak. Zsarnok vagy? (majd leszel)
Ez kb olyan mintha közölnéd egy egyedülálló anyával, hogy hagyja a fenébe a gyerekeit és akkor veled lehet, nyílván elküldene a búsba.
A barátnőd teljesen jogosan szakított veled.
Máskor olyannal kezdj akinek nincsenek háziállatai és nincs gond.
"Miért fontosabbak neki az állatok, mint a kapcsolata?"
De ha te lennél fontosabb neki, mint az állatai, akiket már jóval előtted ismert, az rendben lenne?
Szerintem az nem normalis, hogy a kapcsolat elejen nem tisztaztad, miutan lattad, hogy vannak kutyai, hogy neked kimondott akadaly. Akkor egyszerubb lett volna szetvalni.
Van meg olyan ember, aki komolyan gondol egy ilyen valasztast? Eleg ijeszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!