Hogyan mondjam el a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam el neki hogy nincsenek barátaim?
Három hete vagyunk együtt ő már bemutatott a saját baráti körének, most azt mondja én következem. Eddig kerültem a témát nem is nagyon erőltette most viszont szeretne találkozni a barátaimmal. Hogyan mondjam el neki?
2018. dec. 25. 17:03
1/7 anonim válasza:
Ha igazán szeret téged akkor meg fogja érteni hogy te egy zárkózottabb típus vagy, én elmondanám a helyedbe, annak idején se egy olyanba szeretett bele amit te talán soha nem voltál...
2/7 anonim válasza:
Egyszerűrn.csalódtal bennük leépítetted őket.
3/7 anonim válasza:
Már rég el kellett volna mondanod neki, őszintén. Nem is értem, hogy nem került szóba ezidáig. Én nőként sem rendelkezem baráti körrel, csak egy-két fontosabb személlyel, akivel ritkán találkozom, mivel eléggé zárkózott életet élek.
Nem kell hazudni, meg mismásolni, ha igazán veled akar lenni, akkor ez nem lehet probléma. Csak bátran és egyenesen mondd el neki.
4/7 he84 válasza:
Mondd el neki őszintén, bátran. Ám ha emiatt kerülni fog téged, vagy elhagy, akkor igazából nem is vagy neki fontos, furán gondolkodik akkor. Nem attól függ egy ember értéke, hogy hány barátja van, vagy sem. De legalább így az is kiderülne, hogy hogyan viszonyul ehhez és melletted marad-e, vagy sem, ha ezt is tudja.
5/7 A kérdező kommentje:
Szóba jött de nem tudtam hogyan mondjam el neki ezért mindig kerültem a témát.
2018. dec. 25. 23:16
6/7 Kattoryory válasza:
Nem értem mi a ciki ebben, nem lenne negatív véleményem ha valaki azt mondaná H nincsenek barátai, azt gondolnám, ő egy zárkózott típus, na és?
7/7 he84 válasza:
Hát ja, nem mindenkinek lehet barátai, nem ettől jó ember valaki. Ha ő netán emiatt elítél és hanyagol, esetleg elhagy rosszabb esetben, akkor az őt minősíti, nem téged. Ettől még meg kéne vele beszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!