Mit reagáljak arra fiúként hogy „jobb segged van mint a barátnőmnek“ mondja az edzőtársam?
Mit (kellett volna) reagálnom arra ha egy azonos nemű edzőtársam a zuhanyzóban ahol pucér vagyok minden teketória nélkül megmondja: jobb seggem van mint a barátnőjének.
Nem érzi zavarban magát teljesen semleges modorban mondta mintha azt mondaná jé esik.
Most erre én mit lépjek?
Nyilván poénnak szánta. Érdemes ilyenkor belemenni a játékba, és folytatni, vagy akár rátenni mégegy lapáttal. Lehet ilyeneken mosolyogni, csacsogás szintű társalgás ez.
Pl. Akkor ezentúl nem merek hátat fordítani neked, nehogy bekapjak hátulról egy dákeszt 😃
"Nyilván poénnak szánta. "
Vagy igen vagy nem.
És ha nem? perzse akkor sincs semmi.
Amíg csak nézi a seggem és nem akar beakasztani addig hadd nézze
"Köszi, szerintem is jó" :D én csak ennyit mondanék
Biztosan csak poénnak gondolta, te is poénosan reagálj rá.
"Biztosan csak poénnak gondolta"
És mitől olyan marha biztos?
És ha biszex és úgy találta jónak a segged akkor mi van? Örülj neki hogy jó a segged és tetszik valakinek. Nagy valószínűséggel nem fog rádhajtani vagy meghágni az öltözőben, csak megjegyezte hogy jó a segged.
Bólints, mondd hogy ok kösz és le van rendezve a dolog, el is lehet felejteni.
"nem fog rádhajtani vagy meghágni az öltözőben, "
Hát egyéb erőszakot azt látott már ez az öltöző de az nem nemi erőszak volt, az a hagyományos "kiverem a fogad" kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!