Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit reagáljak arra fiúként...

Mit reagáljak arra fiúként hogy „jobb segged van mint a barátnőmnek“ mondja az edzőtársam?

Figyelt kérdés

Mit (kellett volna) reagálnom arra ha egy azonos nemű edzőtársam a zuhanyzóban ahol pucér vagyok minden teketória nélkül megmondja: jobb seggem van mint a barátnőjének.

Nem érzi zavarban magát teljesen semleges modorban mondta mintha azt mondaná jé esik.

Most erre én mit lépjek?

2019. jún. 25. 10:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha neked rögtön hátsó gondolataid támadnak, akkor lehet, hogy nem a srác biszex, hanem te. Sokszor tett már rám pozitív megjegyzést nő (én is nő vagyok) és sose gondoltam, hogy bármit is akarnak tőlem.

Pasik között, öltözőben meg teljesen megszokott dolog egymás ugratása.

2019. jún. 25. 13:32
 12/17 A kérdező kommentje:

"Pasik között, öltözőben meg teljesen megszokott dolog egymás ugratása."

És azt te NŐKÉNT honnan a rákból tudod hpgy pasik KÖZÖTT egymás között privátban mi az elfogadott hm?

Áruld már el!

Hát első kezes tapasztalatid az nem lehet lévén nem vagy pasi.

Másod harmadkezes dolgok (azt hallottam... azt olvastam... srtb) az meg lófütty.

2019. jún. 25. 14:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok, és szerintem is túlparázod 😄 Ennél durvább dolgokkal is szoktunk poénkodni 😄
2019. jún. 25. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem privát helyen is egyfolytában egymást ugratják, miért pont privátban változna meg ez a dolog? :D Amúgy könnyen lehet tudni, mi történik a fiú/férfiöltözőben. Én mindig minden öltözői poénról tudtam iskolában mert vagy olyan hangosan ordibáltak hogy a vékony falon áthallatszott vagy nyitott ajtónál öltöztek.
2019. jún. 25. 14:30
 15/17 A kérdező kommentje:

"lehet tudni, mi történik a fiú/férfiöltözőben"

Jó persze naná. Duma. Üres duma.

2019. jún. 25. 14:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
És te FÉRFIKÉNT honnan tudod hogy a NŐI öltözőbe mi hallatszik át? :D
2019. jún. 25. 14:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Mit nem adnék érte, ha egyszer a kondi zuhanyozójában én kapnék ilyen megjegyzést a farizmomra. Légy magadra büszke szvsz.
2021. jan. 10. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!