Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A takarítónőt miért tartják...

A takarítónőt miért tartják sznobizmusnak? Illetve, miért vannak rossz véleménnyel azokról a nőkről, akik igényt tartanak takarítóra?

Figyelt kérdés

Nálunk van takarító.A mai világban, ahol a nők többsége is teljes munkaidőben dolgozik és a család egy családi házban lakik, ott szerintem nagy segítség.

A férjemmel két évet éltünk kint Németországban.Ő mérnök, a cége küldte ki kiküldetésre.

Németországban a takarító egy teljesen általános dolog és nem számít sznobnak vagy "úri huncutságnak".

Az ötlet is Németországból származik,hogy keressünk egy takarítónőt.

Sokáig egy garzonban laktunk, ott tényleg nem kellett.Viszont, most, hogy családi házban lakunk, plusz még várandós is vagyok, szükség van rá.

Az alap dolgokat, mint a mosogatógépbe pakolás, ilyeneket megcsinálom.A takarítónő csak a nem mindennapi rutin munkákat csinálja, mint az ablakpucolás,mosás, vasalás, portörlés...stb

Ha lesznek gyerekek, akkor főleg nagy szükség lesz rá.

Én nem szeretem a házimunkát.

Amíg dolgoztam, mindig sokáig bent voltam, néha este is a laptopot bújtam.A férjem dettó ilyen, neki sem nagyon lenne ideje besegíteni, mert hát én anyaságin vagyok, valakinek pénzt is kell keresnie.

Én inkább szeretek utazgatni, képezni magamat.

A házimunka, takarítás egy olyan dolog, amit minimalizálni akarom az életemben.

Vannak a környezetemben, akik megszólnak emitt,hogy micsoda sznobizmus, meg "semmirevaló" nő, aki nem akar takarítani.

2020. márc. 23. 17:37
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem azért nem használok. Nyugodj meg, nem neked fogok adni nyilatkozatot a bevételemről, de arról biztosítalak, 82 embert munkáltatni egy veszteséges cégből nem lehetne

Ezért nem használok ilyen marhaságot mert nem látom értelmét. Tegyem be előtte a csap alá, rakjam be oda, aztán várjak ameddig az cseszi magát. Kézzel 3 perc alatt elmosom és mentem a dolgomra. De mindegy, nem kell beszámoljak. Egyesek csak így tudnak elmosni egy tányért, másoknak ez pont nem szükséges.

Tudod, van akinek nem kell külön diploma hogy vizet engedjen és egy kis mosószert egy tányérra.

2020. júl. 13. 16:26
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Na tipikus savanyúszőlő. Azt se tudod, mi fán terem, de látatlanban okoskodsz...😀😂😂😂😂😂😂
2020. júl. 13. 18:22
 33/35 anonim ***** válasza:
0%
Mit savanyúzol te nagyon édes ember? Miért vagyok is az? Mit nem tudok, hogy mi fán terem? Amikor elmentünk venni mosogatógépet, elmondták mi rnnek a rendje és módja és mi is ez. Akkor döntöttem el, hogy ilyen hülyeségrkre sem erőt, sem energiát, sem pénzt nem fordítok. De te, kedves mézédes f"aszkalap biztos tökéletes emberke vagy, gratula. Részemről a beszélgetés lezárva, mert már idegesít az okoskodás
2020. júl. 13. 18:30
 34/35 anonim ***** válasza:
Hát ha idegesít az okoskodás, akkor szabadulj meg önmagadtól! :-D
2020. júl. 13. 19:45
 35/35 anonim ***** válasza:
0%
Én a magadfajta nagy úri burzsoára gondoltam. De mindegy. Viszlát, minden jót!
2020. júl. 13. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!