Szerintetek meg fognak jelenni az élősködők a járványt követő válság idején?
Aki most elsőre eszembe jutott pl Hitler volt. Ő, ahogy tudom, a válságnak hála kerülhetett vezetői posztra. Szeribtem az elkövetkező krízishelyzetben megint tarolni fog mindenféle szélsőség. Ez csak egy példa, most nem az ilyenekre gondolok, inkább a csalók, seftelők, szürkezónás bűnözők lennének porondon a kérdésemben.
A valutázók, üzemanyaggal foglalkozók, a cigarettával kereskedők, élelmiszer uzsorások, csalók, efféle emberek.
Mit gondoltok, milyen területrken jelenhetnek meg a helyzetet kihasználó egyének?
Továbbá szerintem szélsőséges csoportok is megjelenhetnek. Olyanok mint anno a romagyilkosok csoportja, netalántán a régi Gárdához hasonló akármi.
Ukrajnában is mindendéle frakciók bukkantak fel a háború miatt. Itt nen háború van, hanen a készültségre hajazó állapot, leterhelt hatóságok, már a sereg is bevetésre kerül(t). Szociológiai szempontból egy aranybánya ez a téma, nagyon szívesen folytatnék veletek kiterjedt beszélgetést ebben a témában!
Minden érdembeli válaszért megy a zöld.
Ja, és az élősködőt kérem idézőjelben venni! Nem mindenkinek rossz ember az olyan akit elsoroltam, legyünk egymással megértők és nézzünk mindent a saját szemszögünkből a másik szidása nélkül, ha az illető nem provokál
Köszönöm
A vezetőink keze meg lehet kötve ha "nagy" lesz a káosz a járvány után. Modernizált világ ide vagy oda, kiskapu mindig van szerintem.
Ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!