Mit tegyek ha ilyen válság jön az életembe?
Nincsenek életcéljaim , nem tudok nagyon lelkesedni semmiért , az embereket lenézem ésnunalmasnak tartom őket , egy idő után ha megismerem őket már semmi érdekes nincs bennük . Nagyon semmi élvezni valót nemntalálok , gimis vagyok de szerintem a maradék 1,5 évet is elfogom b*szni mert tojok a sok hülyeségre , egyetemre minek menjek? Szerintem hajléktalanként is beérném az élettel valahogy ezt érzem.Tanács?
17 középosztálybeli férfi
Es miota nem merultel el ugy igazan semmiben, senkiben? Miota tart ez a vilagnak felszines es ezaltal unalmas szemlelodese? Es 17 evesen miert hiszed azt, hogy unalmas a vilag, mikozben egy temaban sem merultel el eddig ugy istenigazabol?
Mert ha ugy szemleled a vilagot ahogy az atlag paneles kapcsolgatja a tv-t, igy megertem hogy ez igy neked baromi unalmas. De egyszer raerzel az izere hogy ha egy temaba belemerulsz micsoda koncsekre akadsz, akkor a majd 20 ev mulva adodo mokuskerekbol arra fogsz vagyni, mikor lesz vegre annyi idod hogy elmerulhess vegre valami ertekben.
De 17 evesen ezt honnan tudhatnad, ha nem tanitjak meg a kozepisztalybeli csaladodban...?
Csajozás nem jutott az eszedbe, mint életcél erre az időszakra !? 17 középosztálybeli férfi , ez mit akar jelenteni?
17. századbeli férfit akar jelenteni?
17 darab középoszálybeli férfit ?
Várom válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!