Emiatt rossz embernek tartasz?
Muhaha, most komolyan ennyire unatkozol?
Egészségedre, kicsit fura de ha nem tudsz kötődni az országhoz, az emberekhez az a te dolgod.
Én nem tartom rossz tulajdonságnak a nacionalizmus hiányát. Ha nem erőlteted másokra a nézeteid, miért lennél rossz ember? Én sem kötődöm helyekhez, nem tudok büszke lenni olyan dolgokra, amikről nem tehetek (ide tartozik az is, hogy hová születtem és hol nőttem fel), idegen emberekhez sem kötődöm csak azért, mert van bennünk pár közös dolog.
Ettől függetlenül szerintem mindenhol vannak értékelendő dolgok, ezalól a kis hazánk sem kivétel.
Nem tartalak rossz embernek.
Annyira nem, hogy még szendvicset is csinálnék, ha Hegyeshalomnak vennéd az irányt.
Megindokoltad: nem vagy büszke magyarságodra.
Ez még nem hazaárulás.
Ahogyan az sem ellenségeskedés, hogy az ország sem büszke ilen polgáraira.
Nem, szerintem rengetegen vannak így mint te. Azokat az embereket tartom rossznak akikből fröcsög az utálat és lépten nyomon szidják az országot. Őket azért nem szeretem mert lehúzzák a napomat a negatív hozzáállásukkal. Szerintem ha valaki nem szereti Magyarországot az teljesen rendben van, de ne adjon neki éjjel nappal minden méteren hangot. Mert ha ekkora a gyűlölet akkor el lehet menni.
Én sem vagyok Magyarország szerelmese, tervben van a diszidálás de addig is kiélvezem azt ami jó itthon pl nincs property tax, a tb pofátlanul olcsó, nem kell természetjáráshoz engedély, egyetem lehet ingyenes ha jól tanulok, nem kell burkát hordanom, van tömegközlekedés minden faluba stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!