Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti írnátok vissza olyan...

Ti írnátok vissza olyan embernek- barátnak aki feltesz egy banális kérdést amikor rossz passzban vagytok de azt már nem kérdezi meg hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Pl.megkerdezi meddig dolgozik x.y. üzlet meg hasonlók.Mindig ezt csinálja, de érdekes módon amikor neki problémája van akkor nem restell felhívni, ilyenkor meg nem tud mit mondani.De azt szimplán nem kérdezi meg hogy vagy?Tud róla hogy nem állnak jól a dolgaim. Pillanatnyilag épp gyászolok de tudom majd úgy jön részéről az "érdeklődés 'hogy fel tesz egy bunkó kérdést azt meg meg se fogja kérdezni segithet-e,szükségem van-e valamire esetleg,jól vagyok-e.

2019. ápr. 29. 11:33
 1/1 klutty válasza:
Szerintem egy tipikusan nárcisztikus egyénről van szó, nem nagyon érdekli máa problémája, csak saját magával van elfoglalva. Szerintem építsd le és keress olyan barátokat, akiket érdekel, hogy mi van veled. Egyébként részvétem a gyász miatt, de ne hagyd, hogy ez határozza meg a mindennapjaidat. Keress olyan elfoglaltságpt,mely eltereli a figyelmed a problémáról.
2019. máj. 8. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!