Miért jó csak a pozitív dolgokat hallani? Velem van a baj, ha szeretek rossz dolgokról beszélni és sajnálni magam?
A plusz jel ott kezdődik, hogy áthúzod a mínuszt. Sok érvem van mellette. Sokkal több időd lesz. Többet látsz és veszel észre a világból. Másokat is kimentheted a sárból. Megtapasztalhatod, hogy milyen az őszinte boldogság, aminek nincs keserű íze.
Örülj úgy mások sikereinek, mintha a sajátodé lenne. Régebben sosem tudtam örülni semminek vagy hálásnak lenni. Vagy örülni mások sikereinek. Nem tudtam hogy mások hogy csinálják, azelőtt sose mondta senki. De mióta egy evangélizáción megértettem, értelmét nyert minden. Nem érdemlek meg semmit, amim van, és nem is tudom kiérdemelni. Se a rosszat, se a jót. Amit tudok tenni, az az, hogy elfogadom és élek vele. Nem tudni meddig kapjuk, de minden pillanatát ki akarom élvezni. Egyszerűbb így élni. És izgalmasabb. Jó motiváció a rossz dolog. De
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!