A "rosszfiús" viselkedés kizárja a jó tanulmányi teljesítmény elérését?
Figyelt kérdés
Szerintem attól hogy valaki rosszfiúsan viselkedik még lehet akár jó tanuló. Ti hogy gondoljátok?2020. márc. 20. 19:10
1/6 anonim válasza:
Nincsen összefüggés szerintem.
Nem mindegy, hogy hogyan van értelmezve a rosszfiú.
A hétköznapi értelemben a tróger kifejezéssel van összeforrva, valójában ehhez nincsen köze.
2/6 anonim válasza:
Ha játsza magát akkor persze. Ha komolyan rosszfiú akkor nem.
Én ismertem rosszfiút játszó srácot. Ha nem volt közönsége normális volt, jó tanuló stb, amint volt közönsége produkálta magát, hogy népszerűbb legyen.
3/6 anonim válasza:
Egyik sracnak se neztem a jegyeit.
N
4/6 anonim válasza:
Vannak akik zsiványok de azért tudják hogy mi a kötelességük és vannak céljaik..szerintem ők ilyenek.
5/6 1112 válasza:
Szeirntem nem zárja ki.
Lehet, hogy csak "nagyon nagynak akarja magát mutatni", de közben meg tök intelligens, jók a jegyei.
Szerintme létezhet ilyen.
Pl ha "rosszfiúsan " öltözködik, de nagyon vág az esze.
6/6 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a kettőnek egymáshoz. Az egyik osztálytársammal mindig probléma volt a viselkedésével és orvos lett mai napig úgy hívják DR Budai Dénes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!