Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meghökkentő teljesítmény és...

Meghökkentő teljesítmény és viselkedés?

Figyelt kérdés

Van itt valaki, aki átélte azt a szituációt, hogy meghökkentette teljesítményével a környezetét?

(Az addigi középszerű életét feladva, kilépve a komfortzónájából, nagy áldozatot hozva, időt és energiát nem sajnálva komoly teljesítményt adott le vagy relatíve nagy tettet vitt véghez.)

Ha van ilyen személy az oldalon és ezt olvasod, megírnád a motivációd? Illetve ha van valaki akit így meghökkentettek, az leírná, hogy miként élte át az ismerőse tettét/teljesítményét?

2018. jún. 28. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én Kinizsi Százas teljesítő vagyok. 24 órán belüli 100 kilométeres gyalogtúra Békásmegyerről Tatára.

A motivációm.. hát a büszkeség leginkább, hogy felnézzen rám a környezetem. Hogy legyen egy olyan teljesítmény az életemben, amit nem képes bárki elérni, még ha gazdag sem. Nem telik el úgy hét, hogy ne gondolnék a K100-ra, és az élet sok más területén is erőt ad a gondolat: ha azt megcsináltam, ez sem lehet nagy kunszt.

Az ismerőseimet őszintén megleptem vele, nem nézték volna ki belőlem :)

2018. jún. 28. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Gratulálok a K100-hoz!
2018. jún. 28. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nagyon vágytam a szerelemre, egy párkapcsolatra. Ezért hajlandó voltam kitörni a szüleim által felépített „börtönből”, depresszióból, szorongásból és viszonylag önálló életet kezdeni.

Még azóta is tanulom, hogy milyen a való világ, milyenek az emberek. Milyen egyenlőnek lenni a többiekkel. Mennyire más, mint amit a szüleim neveltek belém. És hasonlók...

Szóval az én motivációm egy igazán emberi, alapvető - fajfenntartásra irányuló szükséglet volt 😃 csúnyán-tudományosan fogalmazva.

2018. jún. 28. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden dolgozó ezt teszi a munkája során, szeretnék érvényesíteni magukat, ez lehet a motiváció.
2018. jún. 28. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!