Hogyan használhatom ki teljesen az összes bennem rejlő potenciált? Nem bírom elviselni ahogy most élek, úgy érzem, felrobbanok.
Olvastam itt valahol egy kérdést valami ilyesmiről, és megtetszett az alapötlet. Hogyan lenne lehetséges a fizikai, szellemi, részben érzelmi korlátokat ledöntve átlépni önmagamon és új emberré válni? Az érzelmek átlépése alatt nem a robot üzemmódot értem.
A csúcshatást már láttam, az is megmozgatott, de a kérdés valahogy jobban. Nem tudom, az közelebb volt hozzám.
Most sehogy. Otthonmaradsz júniusig a karanténban.
Olvass, keress hobbikat stb.
Sajnos nem tudok, bár nem is biztos, hogy nekem szólt a kérdésed.:)
Általában azok a legbátrabbak, akiknek már nincs vesztenivalójuk, mert valamiért megjárták a poklot. Ez általában nem választás kérdése, hiszen ki is akarna önként pokolra menni, hanem az élet osztja a lapokat. Sok ilyen példát láttam.
Rengeteg munkával, tudatossággal, önmagad nagyon mély megismerésével te is tudsz apró lépésekben haladni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!