Miért van az, hogy minden nyáron végig kell néznem ahogy a barátaim jól érzik magukat?
Normális az, hogy én soha sehova nem mehetek nyáron a barátaimmal és otthon kell lennem? Mindenki mehet fesztiválokra, Balatonra én meg mintha természetes lenne végig nézem minden évben ahogy jól érzik magukat. Ennyi idősen már engednie kéne anyàmnak szerintem mindenhova.
17/L
Tehát azt mondod, hogy a közelbe sem mehetsz el velük sehova? Ezt eléggé nehezen hiszem.
Nem feltétlenül hiszem, hogy általános lenne, hogy 17 éves lányokat elengednek a szüleik kb bárhova.
26F
Miért kéne engednie mindenhova? 17 éves vagy, fiatalkorú, gyerek, saját kereset nélkül.
Valószínű megvan az oka, hogy nem mehetsz még a Balatonra sem, nyilván nem vagy elég érett, sem megbízható.
Az, hogy a többiek szülei tojnak a kölykeikre, és az összes fesztiválon azon megy a balhé, hogy a 15 éves kis pi**ákat bedrogozták meg megerőszakolták, az róluk állít ki bizonyítványt...
Nem a pénzzel van baj, nagyon jól keres.
De dolgozni sem enged
Ha szerinted olyan jó, hogy ők tökrészegen fetrengve buliznak, akkor bajok vannak ám veled.
Ne hidd, hogy a fesztiválozásuk nem a piálásról szól, abban meg semmi értelmes nincs, csak másnap is jó szar lesz az ember kedve.
Anyud ilyen, ez van, de hidd el, nem maradsz ki semmiből pár hányást leszámítva :)
7-es, ha a gyerekem hülye érzelmi zsarolós játszmákkal próbálkozna, isten bizony kiraknám a holmiját 18 évesen.
99%-ban sírva könyörögne, hogy ne dobjam ki a házból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!