Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nagyon bánt valami, mondjuk...

Ha nagyon bánt valami, mondjuk ahogy viselkedtetek valahol, hogyan lehet túltenni magadat rajta?

Figyelt kérdés

Én nagyon megbántam, hogy elmentem egy társasággal valahova, mert csak leégettek. Meg én sem voltam pont józan...

Felébredek miatta éjszaka.

2018. jún. 27. 14:28
 1/5 anonim válasza:
mit csináltak?
2018. jún. 27. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Részegek voltunk, kicsit nagyobb hangerővel, mint kellett volna.
2018. jún. 27. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Az idő mindent megszépít(vagy legalábbis eltompít), pár hét és már csak egy apróság ként fogsz gondolni rá. Rengeteg alkalommal égettem már le magam volt olyan hogy több száz ember előtt is, egyrészt tudom hogy mostanra már senki nem emlékszik rá rajtam kívül, másrészt, szerintem ha alkohol kerül a képbe akkor onnantól az ostoba viselkedés megérthető, és egy bizonyos fokig megbocsájtható.
2018. jún. 27. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Én elfogadom, hogy a múlton nem lehet változtatni. Egyetlen dolgot tehetek, tanulok belőle, hogy többet ne forduljon elő. Ez a fejlődés.

Ha pedig valakit megbántottam, attól elvárom, hogy tudassa velem, ill ha ez már megtörtént, akkor elnézést kérek, és elmondom neki, hogy tanultam a hibából, jobb emberré szeretnék válni blabla

2018. jún. 27. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
52%
Leszarom, nem agyalok rajta oskáig.
2018. jún. 28. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!