Hogy létezhet az, hogy ennyire szöges ellentétben álljon az, ahogyan mások látnak azzal, mint ahogy én gondolkozok saját magamról?
Nem, én ezt nem gondolom önlenézésnek, tisztában vagyok a kvalitásaimmal, sok mindenben sikeresnek érzem magamat, de az nem a nőiesség. A természetükre értem, ők olyan "lágyak"=nőiesek.
Értem, de ez hogy ők lágyak meg nőiesek egy cseppet sem jelenti hogy ők szexibbek vagy dögösebbek lennének, és az amiben ha nem is magadat minősíted le őket fényezed. És valószínűleg tévesen, lehet hogy férfi szemmel nézve te vagy győztes minden szempontból még ha úgy is érzed hogy ők jobbak. És ha egyszer ők is ezt mondják akkor lehet van benne valami nem? mert hiába nőiesek meg lágyak ha egyszerűen hiányzik belőlük valami olyan ami benned meg van.
Na de ezt sose tudom meg itt, de visszatérve a kérdés végéhez igen létezhet, és röviden valószínűleg azért mert mindenki más és más az ideálja, és mást jelent nála dögösnek lenni és vagy szexinek.
Értem a logikádat, nagyon ésszerű, de nekem ez csak azt bizonyítja, hogy az emberek többsége nagyon felszínes, de persze mindenkinek joga van a véleményszabadsághoz.
Azért fenntartom, hogy ezeknek a nőknek a többsége sokkal mélyebb, különlegesebb, én maradok a fura. :)
z.
Azért fenntartom, hogy ezeknek a nőknek a többsége sokkal mélyebb, különlegesebb, én maradok a fura. :)
Ha felszínes ha nem, azért lássuk be a külső sokat számít az élet bármely szegletében. De mivel ők ugye nem kívül állók így belülről is ismerhetnek valamennyire, és lehet hogy ahogy téged látnak azt még a belső tulajdonságaid még jobban megdobják. Hát nem tudom milyen nők ezek akikre gondolsz, de ahogy tetszik :). Miért lennél furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!