Sajnos nagyon rossz véleményem lett az Magyarországon felbukkanó ázsiai emberekről. Mit tegyek a rossz érzéseim ellen? Ti hogy vagytok vele?
A minap utaztam a 4-6-oson, és egy ázsiai fiú felszállt maszkban. Nagyon kellett uralkodnom magamon, hogy ne menjek oda hozzá, és ne kiabáljam le a fejét, hogy milyen bajt hoztak Európára, Magyarországra.
Tudom, nem csak ők tehetnek erről. Tudom, hogy az az ázsiai fiú végképp semmiről sem tehet. Bennem mégis egyre erősödik a harag. Mit tegyek, hogy csökkentsem a haragot? Bennetek is meg van ez az érzés? Mit tegyünk ellene?
Félek, hogy sok emberből ez később nyílt agressziót, tettlegességet válthat ki.
Nem ők okozták. Nálunk asszem izraeli diákok. Az olaszoknál meg passz.
Mi is elég fszfejek voltunk a történelem során, sok hungarista fejét én is szétverném a mai napig mde ez nem annak a hibája, aki ide született
Végtelenül buta vagy, és hallgatsz a kormánypropagandára, hogy migráns rossz...
Igen. Londonban megvertek egy ázsiai fiút az utcán pont emiatt. Rasszista megjegyzéseket tesznek egyesek, stb.
Ennyi erővel akár az USA-ból is indulhatott volna egy hasonló járvány.
Az megvan neked, hogy Hitler osztrák volt??
Miért nem mész ki Ausztriába és pofozod végig a labancokat??
azokra a magyarokra is haragudhatnak ott paran akik visszavittek hozzajuk...
ez elvileg termeszetes jarvany, szoval hogy haragudhatsz emberekre? haragudj a termeszetre, Istenre...
amúgy nem tudom belegondoltál-e már, de simán megehette volna azt a k rva denevért vagy tobzoskát vagy mi az istent egy nyugati turista is, aki elmegy kínába és kipróbálja a helyi bizarr kajákat...
mit tegyél ellene? kapd össze magad, és ne legyél egy rasszista se gg, nőj fel, s növessz agyat.
Egy csomó itt élő kínai talán soha nem is járt Kínában vagy legfeljebb az unokatestvéreit látogatja meg néha.
ITT élnek, csak a ázsiai vonásaik vannak.
Ezt nem lehet arcról eldönteni - illetve el lehet: van rajta maszk = komolyan veszi a helyzetet. Sok magyar nem jutott még el idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!