Sajnos nagyon rossz véleményem lett az Magyarországon felbukkanó ázsiai emberekről. Mit tegyek a rossz érzéseim ellen? Ti hogy vagytok vele?
A minap utaztam a 4-6-oson, és egy ázsiai fiú felszállt maszkban. Nagyon kellett uralkodnom magamon, hogy ne menjek oda hozzá, és ne kiabáljam le a fejét, hogy milyen bajt hoztak Európára, Magyarországra.
Tudom, nem csak ők tehetnek erről. Tudom, hogy az az ázsiai fiú végképp semmiről sem tehet. Bennem mégis egyre erősödik a harag. Mit tegyek, hogy csökkentsem a haragot? Bennetek is meg van ez az érzés? Mit tegyünk ellene?
Félek, hogy sok emberből ez később nyílt agressziót, tettlegességet válthat ki.
#13:
Ne nyalizzál már ilyen feltűnően.
#15:
Nehogy már még neked álljon feljebb! Dél-Afrikában meg az ott rekedt magyarokat akarják meglincselni, mert váltig állítják, hogy ők vitték oda a vírust, na ehhez mit szólsz? Mostmár átbillent a mérleg, ugye.
"Ne szidjátok már a kérdezőt, leírta, hogy ő sem érzi jogosnak a dolgot, és tenni akar ellene."
Helyes!
Akkor először jól vágja orrba saját magát.
(Hátha helyrebillennek a dolgok a fejében.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!