A takarítónőt miért tartják sznobizmusnak? Illetve, miért vannak rossz véleménnyel azokról a nőkről, akik igényt tartanak takarítóra?
Nálunk van takarító.A mai világban, ahol a nők többsége is teljes munkaidőben dolgozik és a család egy családi házban lakik, ott szerintem nagy segítség.
A férjemmel két évet éltünk kint Németországban.Ő mérnök, a cége küldte ki kiküldetésre.
Németországban a takarító egy teljesen általános dolog és nem számít sznobnak vagy "úri huncutságnak".
Az ötlet is Németországból származik,hogy keressünk egy takarítónőt.
Sokáig egy garzonban laktunk, ott tényleg nem kellett.Viszont, most, hogy családi házban lakunk, plusz még várandós is vagyok, szükség van rá.
Az alap dolgokat, mint a mosogatógépbe pakolás, ilyeneket megcsinálom.A takarítónő csak a nem mindennapi rutin munkákat csinálja, mint az ablakpucolás,mosás, vasalás, portörlés...stb
Ha lesznek gyerekek, akkor főleg nagy szükség lesz rá.
Én nem szeretem a házimunkát.
Amíg dolgoztam, mindig sokáig bent voltam, néha este is a laptopot bújtam.A férjem dettó ilyen, neki sem nagyon lenne ideje besegíteni, mert hát én anyaságin vagyok, valakinek pénzt is kell keresnie.
Én inkább szeretek utazgatni, képezni magamat.
A házimunka, takarítás egy olyan dolog, amit minimalizálni akarom az életemben.
Vannak a környezetemben, akik megszólnak emitt,hogy micsoda sznobizmus, meg "semmirevaló" nő, aki nem akar takarítani.
És....???? Ki akadályoz ebben???
Azt csinálsz, ami neked a legjobb megoldás.
És talán megengeded, hogy MÁSOK is azt csinálják, ami meg NEKIK tűnik a legjobbnak.
Fölöslegesen toporzékolsz.
Te fattyaidnak nevezed a gyerekeidet...???
Ha nem, akkor másokét se nevezd így!
SEMMI KÖZÖD hozzá, hogy más hogyan neveli a saját gyerekét.
Igazi anyós lehetsz, aki minden szir-szarba belepofázik! :-DDDD
És mit kompenzálsz azzal, hogy vadidegeneknek beszólsz...???
Fogd már fel, hogy nem te vagy az etalon! Hol van az előírva, hogy mindenkinek ugyanúgy kell nevelnie a gyerekeit, ahogy te teszed...???
Mintha az otthoni takarítás meg a házimunka alapozná meg egy gyerek jövőjét.... BRUHAHAHAHAH!
Tipikus proli megközelítés.
Hidd el, én sem felejtetem el az őseimet! Akiket kisemmiztek, és földönfutóvá tettek a hozzád hasonló vérprolik!
Amúgy meg van mosogatógép! :-DDD
Vagy ti az alsógatyát is teknőben mossátok? :))))
Tányérokat nem mosógépben mosok. És mit prolizol, nagy arisztokrata? Megmondanád mivel vagy nagyobb? Mivel értél el az életedben többet?
Nem a házimnuka határozza meg a jövőt, de azért több alázatra tanít, mint amit az a gyerek tanul aki feltett lábbal néti a tévét, miközben valaki más takarít, mert az anyja félti a csecsebecse ujjait. Ezek a mesék hogy nem szeretem meg ilyenek csak tovább fokozzák azt a tényt, hogy az illető egy lusta öntelt dög, s kifogásként szolgálnak.
És én egy szóval sem mondtam, hogy bárki is olyan kéne legyen mint én. Csak nem tudom megérteni az ilyen nagy uraságokat akiknek derogál a munka. Én 82 embert fogalalkozatatok és két céget működtetek egy időben. Gyermeket nevelek, idős szülőket gondozok, mégsem kezdek a falramászni és nyafogni mint valami selyemben született kis rib"anc (férfiként!) egy kitakarástól.
dislexiás vagy...??
MosoGATÓgépet írtam!
Megint beszél gróf felső és alsó nemesi válaszoló. Neked mi a proli? Felsőbbrendűségi komlexusod van, vagy mi?
Ami a gépet illeti, elnézést, nem tanulmányoztam behatóan az általad leírt szót. A lényeget azt hiszem így is érted. De a tányérokat sem gépekben mosom. Ami a ruhákat illeti, azokat természetesen igen, de pl ha nincs sok mosatlan ruha, nem fogom egy blúzért beindítani a gépet, szépen van két kezem és megmosom. De persze őméltóságának ez túl alacsonyrendű dolog
Szalmabábpüfölésben remek vagy! :-DDD
Úgy beszélsz a mosogatógépről, mintha az valami úri kiváltság lenne.
Holott... Ugyanolyan alapfelszerelés egy háztartásban, mint a mosógép.
De csak suvickolj nyugodtan, a 82 fős céged biztosan nem termel ki annyit, hogy jusson a górénak egy 50-70e ft-os mosogatógépre. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!