Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Tényleg féltékenyek...

Lányok! Tényleg féltékenyek vagytok az ilyen alakú lányokra?

Figyelt kérdés

Bármennyit esznek, nem híznak (genetika). Hosszú lábak és nagyon vékony alkat.

(én is ilyen vagyok, nem kérek privit)

2020. febr. 29. 13:29
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
95%
Kerdezo, menj az instara egot novelni. Ott lesz sok nyaladzo pasi a kepeidre ha ezt akarod. A 7-es valaszod alapjan irom.
2020. márc. 1. 03:55
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Bármennyit ehetek, nem hízok, de nincs hosszú lábam és nem vagyok nagyon vékony, illetve voltam nagyon vékony, ami nem volt jó, mert gyengébb volt az immunrendszerem, most egészségesebb vagyok, hogy sikerült feltornáznom a testsúlyomat, nem az evéssel tudtam ezen változtatni, hanem sporttal, evéssel nem ment.

Egy kicsit esetleg lennék magasabb, hogy könnyebben elérjek dolgokat (például tömegközlekedésen a magas kapaszkodót), szóval max ennyit kérnék a hosszú lábakból, de amúgy meg elégedett vagyok a testemmel.

2020. márc. 2. 09:52
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te úgy próbálsz önbizalmat szerezni, hogy másokat teszel féltékennyé?

Baj van kislány.

Nyugodtan elmehetsz te is edzeni, ha nem tetszik, amilyen vagy.

2020. márc. 3. 08:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!