Lányok! Tényleg féltékenyek vagytok az ilyen alakú lányokra?
Figyelt kérdés
Bármennyit esznek, nem híznak (genetika). Hosszú lábak és nagyon vékony alkat.
(én is ilyen vagyok, nem kérek privit)
2020. febr. 29. 13:29
11/43 A kérdező kommentje:
#11 Nem baj! Én csak azt mondtam, hogy számíthattam volna az ilyen válaszokra.
2020. febr. 29. 13:44
12/43 anonim válasza:
Elég szánalmas hogy azért írsz ki kérdést hogy noveld a kis egodat
Nem,nem vagyok rád féltékeny
Alapból sem vagyok túlsúlyos és ha epp edzek es normalisan eszek olyan mellem hasam es seggem van ami neked csak dupla annyi munkával sikerülne
13/43 A kérdező kommentje:
#10 Nekem nincs beesett arcom:D Teljesen egészséges vagyok, nyilván nem mekizek mindennap, sőt :) Egyébként orvosnál is voltam, és teljesen egészségesnek ítélt,azt mondta hogy örüljek neki, hogy nem hízok és egészséges vagyok. Szóval tényleg minden rendben van velem.
2020. febr. 29. 13:46
14/43 anonim válasza:
“3 Szépen beszélsz az ismeretségi körödről;)”
Nem írtam semmi rosszat, az, hogy laposak, egy tény, tudod, a formás/gömbölydednek a “lapos” az ellentetje. ők is tisztában vannak vele, nincs ebben semmi sértő...
Ha az önbizalmadat szeretted volna ezzel kicsit helyretenni, akkor nagyon rosszul tetted fel a kérdést.
15/43 A kérdező kommentje:
#13 Haha:D Én akarom növelni a nem létező egom? :D Közben meg te írkálgatod a kis melled meg feneked:D Tudod ez a nagyon szánalmas. Nem az, hogy ki írsz egy kérdést, és reménykedsz a jó válaszokon, mert tudod, engem egész életemben bántottak az alakom miatt. De vannak olyan aranyos, igaz barátnők, akik adnak önbizalmat és biztatnak. De téged ez mit is érdekel? Menjél csak, és nézegessed az állításod szerinti bomba alakod:D
2020. febr. 29. 13:49
16/43 A kérdező kommentje:
Mármint nem úgy kis mell, hogy kicsi, hanem becézésnek xd
2020. febr. 29. 13:50
17/43 A kérdező kommentje:
#13 Jah, és a mell nem edzéstől függ :D Szóval ezt buktad
2020. febr. 29. 13:51
18/43 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, engem sokat cseszegettek miatta, rajtam csapódik le a teltebb lányok összes frusztrációja amiatt, hogy soványak vannak a magazincímlapokon, pedig a címlapokról pont nem tehetek :(
19/43 A kérdező kommentje:
#19 Hát akkor te is át érzed ezeket:/ Ez tényleg egy olyan dolog, amiről nem tehet az ember. És tudom,hogy neked is ugyanolyan sz*rul esnek a válaszok, mint nekem, és itt nem az őszinteségről beszélek, hanem a nagy egoval rendelkező lányokról, akik itt írják le, hogy az ilyen alkat csúnya, de az övéké bomba:D
2020. febr. 29. 13:55
20/43 anonim válasza:
Neked nagyobb baj van a stílusoddal mint az alakoddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!