Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ti mennyire vagytok...

Lányok, ti mennyire vagytok féltékenyek más lányokra?

Figyelt kérdés
Én nagyon írigy tudok lenni valaki szép hajára,ruhájára,tehetségére stb Szeretnék erről leszokni, tudom hogy ennek az önbizalomhiány az oka. Egyébként sosem szólnék le senkit se írigységből, sem ha önbizalomhiányos mint én.Tudom, hogy én is jó vagyok egy-két dologban de mindig az utamba kerül valaki aki pl okosabb szebben rajzol stbVan hogy elindulok valahova, elégedetten lépek ki az ajtón a külsőmet illetôen de ha meglátok valakit aki szerintem sokkal szebb nagyon rosszul érzem magam.Ez azért is furcsa mert már 18 vagyok és ez elég gyerekes.Szerintetek mi az oka hogy így érzem? Ti hogy fogadjátok el magatok?

2015. szept. 11. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyanigy vagyok 23 evesen. Nem tudom lekuzdeni.
2015. szept. 11. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Bennem ez nem igazán van meg. Ha például látok valakit, aki kismilliószor jobban néz ki nálam, fel se veszem. Egyrészt a genetika ellen nem tudok mit tenni, másrészt a szépség relatív, harmadrészt elképzelhető, hogy a külseje ellenére az illető buta, mint egy kő. Ha valaki tehetségesebb nálam valamiben, aminek egyébként nem tulajdonítok nagyobb jelentőséget, akkor azt mondom, oké. Ha olyasmiben pipál le lazán, amiben már hosszú évek óta küzdök a fejlődésért, az csak arra motivál, hogy még többet gyakoroljak és sokkal jobb legyek.

Senki sem tökéletes, tényleg önbizalom kérdése az egész. Ha legközelebb szembejön az utcán egy topmodell, gondolj arra, hogy legbelül talán ő is ugyanolyan nyomingernek érzi magát, mint te. :D Fel a fejjel!

2015. szept. 11. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok 18 évesen
2015. szept. 11. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Az is ront a helyzeten,hogy 29 fős lányokból álló osztályba járok és kegyetlen a rivalizálás.
2015. szept. 11. 18:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem önbizalomhiány. Inkább rossz példát láttál, rossz nevelés eredménye. Meg még 18 évesen gyerek is vagy... csak papíron felnőtt. Egy átlagos felnőtt ember nem foglalkozik ilyen szinten másokkal, nem irigykedik akkor sem ha nincs önbizalma, inkább elismeri, megjegyzi magában hogy "de szép a haja annak a lánynak, meg de jól rajzol". És kb ennyi.
2015. szept. 11. 20:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Igazat adnék az előzőnek ha érteném mire mondja, hogy rossz példát mutattak nekem ami igaz, de nem éppen a maximalista elvárásokkal hanem az ellenkezője.Erre gondolt az utolsó?Amugy én érettnek érzem magam önálló vagyok 18 éves létemre és főiskolára járok csak van ez a kis "heppem" ezzel az állandó elégedettlenséggel magammal szemben, még azt sem mondhatom, hogy a média az oka mert eléggé lenézem azokat a mintákat.
2015. szept. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!