Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok, nektek nem szokott a fejetekben megfordulni, h. vajon elég jók vagytok e a párotoknak? Ti nem vagytok féltékenyek a vékony, csinos lányokra?
Ha meg féltékeny vagy más nők súlyára akkor tessék ellene tenni
(edzés fitness stb..)
Nem. Nekem egészséges az önértékelésem. Nem vagyok tökéletes, de alapvetően szép alakom van, homokóra, nagy mellekkel, kerek popsival. Ha mondjuk lapos löttyedt seggem lenne, az zavarna, vagy ha pici cicim lenne, mert az aránytalan. Tudnunk kell látni magunkban a szépet. :) Az önbizalmamnak is köszönhető, hogy gyakorlatilag bármikor bepasizok, egyszerre többen is legyeskednek körülöttem. :)
31 N 167cm, 70kg
Ha kövérek véleményét is elfogadod:
Nem. Nem szoktam ilyenen gondolkodni. Az kicsit furcsa volt az elején nekem, hogy a párom az ellentétem, mert ő sportos és egy deka felesleg nincs rajta.
De igazából, már lassan 5 éve jól működik a kapcsolatunk.
Egy húron pendülünk. A legtöbb dolgot együtt csináljuk (edzés, kirándulás, bicajozás, origami, festés, wow... stb)
Nem vagyok féltékeny a vékony, csinos a lányokra. Minek?
Én tudom, hogy elég jó vagyok a páromnak. Lehet találna vékonyabbat és talán szebbet is, de olyat akivel így összepasszol olyat soha. És igazából ezt ő is elmondta nekem.
Elején azért nem jártunk, mert nem tartott vonzónak ily nagy súlyfelesleggel, de ahogy összebarátkoztunk úgy zúgtunk egymásba szép lassan. Aztán már csak engem akart.
Ennyi a történetünk.
Adatok:
174 cm
120 kg
24/N
Én sosem merek ráírni a Szerelmemre, mert félek, hogy azt gondolná, hogy "úristen, már megint írt ez az ostoba bálna" Persze rendes nagyon, így ilyet nem mondana soha,de a fejében megfordulhat...:(
Akiket látok az utcán, nem igazán. Általában a vékonyaknak is megvan a hátulütőjük, sokan nem olyan formásak, kisebb a mellük. Akiket általában a neten látni, lapos has, vékony derék, szélesebb csípő, hosszú lábak, nagy mellek...na, rájuk nagyon féltékeny vagyok.
169 cm/ 71 kg
Másfél éve tart a párkapcsolatunk. Sokáig tartott, amíg túl tudtam tenni magam ilyenen, nehéz volt elfogadni önmagam, de a másfél év alatt elégszer nyert bizonyítás az, hogy a páromnak én kellek, így, ahogy vagyok, szőröstül-bőröstül. Nem vagyok féltékeny a vékony lányokra (nem feltétlenül csinosak), mert a párom nem derékméret alapján választ. Miért lennék féltékeny? Amíg a párkapcsolatunk megfelelően kielégítő mindkettőnknek, testi-lelki egyensúlyban vagyunk, addig jöhet Miss Universe, a párom hűséges marad hozzám (és én is).
Nem attól vagyok elég jó, ha 90-60-90 a méretem, hanem attól, ahogy bánok vele. Az előző barátnője összevissza csalta, hazudott neki, üvöltött vele, egy vékony lány volt. Hónapokig tartott, mire megszabadult tőle végleg. Én annál a lánynál sokkal jobb és értékesebb ember vagyok. Na bumm, van rajtam nem kis felesleg, na és?! A szexben pedig abszolút nem számít az, hogy hány kiló az ember, hanem hogy mit tud nyújtani. Én pedig nagyon jó vagyok neki.
33N, 162cm, 107kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!