Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok, nektek nem szokott a fejetekben megfordulni, h. vajon elég jók vagytok e a párotoknak? Ti nem vagytok féltékenyek a vékony, csinos lányokra?
Figyelt kérdés
(persze egy duci nő is lehet szép és csinos, én is annak tartom magam) Kort, testsúlyt, magasságot is írjatok.25N 168 cm,76kg2013. máj. 29. 14:03
11/16 anonim válasza:
10-es vagyok: a párom egyébként teljesen az ellentétem: 192 cm, és 81 kg: sportos, jó külsejű :) Még büszkébb vagyok arra, hogy ez a jó pasi ENGEM választott :D
12/16 anonim válasza:
Nem. A külsőmön kívül még számos értékem van, és aki engem választott, azt nyilván nem zavarja az alkatom, sőt... :) Vannak, akik a vékonyakra buknak, de ők olyan partnert is keresnek. Összességében kell, hogy "elég jó" legyek a páromnak... ha nem érzem, hogy elég jó vagyok, akkor az megöli a kapcsolatot!
38N 170/76
13/16 anonim válasza:
Nem, mert tudom, hogy szeret azért van velem és nem kell neki más. Ha akarna lehetne mással is, mert nagyon jóképű srác, rendszeresen gyúr és sportol szóval jól néz ki, de mégis én kellek neki. Igaz, hogy rengeteg időbe telt míg én is elhittem neki pedig mindig mondogatta, de nem vettem komolyan. Most már tudom :)
170/70 de a kapcsolatunk elején 80kg voltam, bár nem miatta fogytam le hanem az egészségem miatt inkább :)
20L
14/16 anonim válasza:
Bírom mikor dagadt csajok írják, hogy gyúrós, sportos pasijuk van :DDD érdekes, én akárhány sportos srácot ismerek, az mind azért sportol, mert igényes, és az igényes nőket szereti ;)
15/16 anonim válasza:
Én kimondottan a nádszálvékonyságú lányokat szeretem, mégsem tartom igénytelenségnek a kövéret. Volt egy nagyon duci (de amúgy szép arcú) lány, aki messze a legintelligensebb teremtés volt, akit valaha ismertem. Minden további nélkül el tudtam volna fogadni a testalkatát.
16/16 anonim válasza:
Hát igen...ha lenne normális párom akkor biztosan megfordulna a fejemben. Még így is sokszor megfordul az hogy jó lennék e annak akinek tetszek. De ő sportol, és hát elég jól néz ki. És igen, féltékeny vagyok rájuk mikor a srác ilyen lányokkal dumál. 14N 150cm 49kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!